@CirezD преубава е и издржлива се познава, пред малку ги земав порачките со душа ја чекав. @Nausicaa фала мила, поубава да си купиш.
Новата Марк база за лице е една од најдобрите што ги имам пробано. Ќе ја истестирам уште малку ама многу сум пријатно изненадена. Повеќе детали наскоро на блогот ќе споделам за неколку производи од новата колекција.
Како сте задоволни од маската за лице со кавијар? Сакам да ја порачам па дали е добра ме интересира да не е џабе.
И btw ако ја сака некој црната Росели чанта од погоре која е 2500 денари во К05, имам една неотпакувана на залиха по цена од 999 денари, бујрум ^ Продадено.
@resenska, naturals не можам да ги видам како најдам, ги има само во комплет од 3 (спреј, гел и лосион) по цена од 299 денари. Комплетите се орхидеја и боровница, јагода и бела чоколада, јогурт и калинка. Avon Care ги има сите и се по 159 денари. @katalina, во 5ката стандардното шишенце од 50 мл го нема, додека тоа од 30 мл е 499 денари. Во к6 сите четири парфеми од линијата на Far Away се по 559 ден.
@L.i.n.a.a, јас сега од 4ката го порачав така да немам лично искуство (кога ќе стигне, ќе пишам) ама другарка ми ги користи веќе некое време и е задоволна. Ги има два, еден мат и еден со сјаен финиш. Втората е повеќе за зима па јас го порачав матот иако ми беше малку шубе да не ја суши кожата (дека мат) ама другаркава се колне во тоа дека е баш хидратантен па ме убеди Како ќе се покаже на сува и чувствителна коже, ќе видиме кога ќе стигне Од тоа што можев да забележам кај неа, сосема солидно е покривен (ко за бб крема, нели), го уедначува тенот и многу природно делува на лицето, како ништо да немаш ставено.
А дали би одговарал за комбинирана-мрсна кожа? Моментално го користам од Гарниер Пјур Актив, супер ми одговара ама сакам да сменам. Незнам дали да нарачам од нив, или да барам друг.
Девојки да прашам нешто. Јас сум преставник во Авон, вчера ја платив сметката во комерцијална банка и денес гледам на сајтот дека уште не ми е платена, а секогаш кога сум плакала во петок во сабота ми пишувало на стрната дека е платено. Кажете ми дали во понледеник би требало да ми пишува дека е платено или дколку не пак што треба да направам ?
Ќе ти пишува во понеделник дека ти е платено, не се секирај Јас често плаќам така (петок) и дури понеделник ми покажува на профилот 0,00