Ја меркам и јас ама сеуште не сум ја порачала. Можеби сега во К6 ќе ја земам ми фаќа око а и не е многу скапа.
И јас сега ја гледам и се мислам дали да ја порачам Си викам и така и така ми треба пудра, сакав камена, ама и оваа ќе ми заврши работа најверојатно. Друго, дали некој ги има видено во живо ташниве Jaylynn, беж и црна има? И ако користел некој крема/гел/што и да е против целулит што се дали имало ефект или џабе?
Мајка ми има порачано 3 гела од тие во црвената тубичка за целулит и масажерот. Тогаш кога испаднаа беа 2+1 гратис. Ја истроши едната тубичка и имаше приметливи резултати. За поголем ефект на целулит кој се познава ептен треба подолг третман за ептен да се намали.
Мене ме интересираат нијансите на бб мат кремата нутри. Сакам да ја земам ама не знам која. Во принцип не користам темни пудри ама страв ми е да не ми биде мн бледа light. Ќе може некоја да ми сликне од нијансата што ја има? Фалаа
Здраво,во кампањата каде што беа масажерите како гратиси со антицелулитните гелови,беше напоменато дека ќе ги испраќаат се додека трае залихата,така да нема да ти стигнат,јас во првиот опус направив и имаше,но во последниот опус не стигнаа.Затоа кога правите нарачки обраќајте внимание на вакви известувања.
jas ne vidov takvo izvestuvanje nema naglaseno vo katalogot a na fakturat pise samo oti se vo nedostig nisto drugo i nikoj ne mi kaza na mene zatoa nesto
обрати се кај лидерот на кој му е обврска да те извести, да ти потврди, а инфо имаше за сите претставници на сајтот од сам старт на кампања, на местото каде секогаш има известување над делот со шифрите, каде 80% не ги читате за жал
Парфемите од 30 мл.исто ли се трајни како и од 50мл?мислам дека некој спомна биле по слаби овие малите? И од luck i far away кој е подобар?
@bella.s, и двата мирисаат топло и се овошно-ориентална категорија. Доколку ги сакаш тие мирисни тонови, Luck е безбеден избор додека Far Away или ќе го мразиш или ќе го обожаваш и нема да сакаш да престанеш да го користиш Можам да ти кажам дека Far Away е препретраен и на облека се чувствува со денови. Тука и тука може да прочиташ повеќе за двата парфема. **** Инаку, прв пат слушам за тоа дека имало разлика меѓу шишенцата. Еве, конкретно Far Away го имам купено во пакување и од 30 мл и од 50 мл и немало разлика, трајноста им беше иста- екстремно долга
@Smiley11, со мојов телефон џабе ќе ти сликам, десетта некоја нијанса ќе испадне. Јас ја имам light нијансата и ми е супер а сум бела како Каспер. Истата нијанса ја користи и другарка ми која е значително потемна од мене а и на неа и е супер погодена. Претпоставувам дека, бидејќи сепак не станува збор за пудра, бб кремата едноставно се претопува со природната боја на кожата..
@Smiley11 еве слика. Јас сум бела и со малку нанесување, не претерано ми се претопува со тенот како што напомена и @Nausicaa. Сега планирам да ја земам мат кремата бидејќи мислам дека таа повеќе ќе одговара на мојата комбинирано-мрсна кожа.
Женски ај ве молам за помош..барав на youtube ама не се снајдов баш..ако некој има фотка или линк за нијансите од овие кармини авон тру,не знам во мк.како се напишани.
http://beautyandmess.com/avon-hidrokolor-indulgence-ruzevi-za-usne-slike-swatchevi-svih-nijansi/ Повели