Дали може онлајн да се нарачува од Авон или само преку лица кои се зачленети, и дали се плаќа дополнително за достава?
Можеп онлајн ако си регистрирана. За достава се плаќа 55 денари или ако си ја земеш од пункт е бесплатно. Јас сум задоволна од шампоните. Највеќе ми одговараат со арганово, зелениот за сјај и за волумен тој. Колекцијата со 7ца напред не ми прија, ми ја мрсеше косата така што таа е за сува коса.
Масжерот за тело го има ли некоја користено ? Има два еден со тркалца на 101 страна и на 141 страна полипропилен ? Кој е подобар ?
Јас го имам ама не го коростам редовно инаку е доста течен и некако ја прави поеластична кожата после ставање, мислам дека би имало ефект ако се користи редовно. Јас го имам тој со тркалца и супер е.
Може да се употребува самостојно или мора да се нанесе некој лосион или нешто друго за тело ? @Meckicja
Долго време порачувам производи преку претставници,посакав сама да станам претставник и да пробам да правам нарачки.Ако не и е тешко на некоја што е во Авон да ми објасни подетално како оди тоа,заработка,дали се доплаќа и дали ефикасно се заработува како и за попусти и се што е поврзано? Благодарам!
Zarabotkata e 10do 15 posto od cenata vo katalogot se doplaka samo 15 den za fakturata sto ke ti ja naplatat vo banka nisto drugo za faktura moras da imas nad 1500 den poracki
Се ти зависи од тоа колку имаш порачка, од 1500ден. до 3500 имаш 15% попуст, од 3500 - 6500 имаш 20%, а над 6500 имаш 25% попуст. На облеката, чантите, модните додатоци имаш само 15% попуст безразлика колку имаш порачка. Заработка имаш зависи од тоа колку и ти порачуваш производи за тебе, ако не порачаш ништо за тебе а имаш порачка од 6500 или повеќе отприлике се има околу 500-1000 ден или повеќе заработка зависи од тоа што имаш порачано (ако имаш повеќе од модните додатоци или чанти ке имаш помала заработка). Кога си плаќаш во банка доплаќаш само 15ден. (во НЛБ банка тоа, а во другите отприлика околу 45 ден. ) Некогаш има понуда ако порачаш 2 или 3 парфеми на нив добиваш 30% попуст а ако порачаш 4 или повеќе имаш 40% попуст (или 35 со 45% зависи). Првите 4 кампањи имаш поклони ( првата мислам дека сега е или плик чанта или парфем за 25 ден, натака се доплаќа или 99 или 199 најмногу зависи што ќе одбереш од поклоните.) Ако имаш уште некое прашање слободно пиши ми.
Го порача? Дали ти стигна? И јас сакам да го порачам ама немам каталог така на нет го видов .. Како си задоволна?
od vtornik ke bide na internet a dali nekoj go ima koristeno stapceto za otstranuvanje crnki od lice od avon?