Да, јас го имам тоа стапче. Не знам да ти кажам искрено дали сум задоволна, мене некако како да ме гребе него ли што ми ги отстранува црнките, или јас не знам да го користам правилно. Отстранува не дека не, ама пак мене ми е некако многу грубо и остро. Сестра ми го користи редовно, она е презадоволна. Јас изгледа не го користам правилно Пробај го, не е скапо како и да е, може ќе ти се погоди
mene mi stigna vo vtornikot,i jas ne znam da go koristam izgleda,zatoa i prasuvam iskustva, od ednata strana uspesno mi otstranuva ama od stranata kaj sto e dupceto epten sitno ne uspevam da go upotrebam kako sto treba
Пробај иначе пред да го користиш да направиш третман за лице со пареа, за да се отворат порите убаво. И така полесно се вадат црнките
Девојки, сакам да се зачленам во АВОН, колку време трае процедурата за зачленување бидејќи веќе имам нарачка од кампања 11, ама сега гледам дека трае до 14.08. 2017..... Пратив на сајтот генералии, ама дали ќе ме зачленат во понеделник? Дали некој сака да ме зачлени од Вас и дали ќе можам да направам нарачка од кампања 11 во понеделник?
Девојки незнам дали тука треба да прашам каде е пунктот на авон во Аеродром и дали од таму директно може да се земе нарачка?
Здраво, имам неколку прашања во врска со неколку производи. 1.Дали го има некој користено двојниот спреј еликсир и како е задоволен од него? 2.Во врска со маските за лице на Planet Spa која би ми ја препорачале за чувствителна тинејџерска кожа? 3. Дали Mark спрејот за фиксирање добро ја фиксира шминката?
Од трите прашања, ќе ти го одговорам третото оти за другите не знам Спрејот мене многу ми се допаѓа, го користам и како база и пудрата убаво „легнува“ на него, а и како фиксатор. Задоволна сум, ми ја држи шминката. Сум го тестирала досега на 2 свадби и добро се покажа .
Користам производи од авон,типа лосиони,спрејови,сега земав и пудра и гел за нокти.Мислам дека немаат којзнае колку добри производи,но кремите за раце и лице и лосионите се добри,океј се. Слушнав од другарка дека пудрата не е баш нај нај но сеуште не сум ја пробала.
Пудрите имат слаба покривност,тие се за некој кој нема проблематично лице,малку поразлични се luxe пудрите тие им се многу кремасти ко малтер да имаш на лицето
Фиксаторот да предобар,двојниот еликсир исто така е добар само д не се претера оти многу ј мрси косата а маските за лице на планет спа сите се убави која и да ја порачаш нема да згрешиш инаку најлесна некако ми е од маслиново масло и мртво море и кавијар се одлични
Да ја имам luxe пудрата мислам дека е подобра и затоа ја земав неа.Немам проблематично лице со многу брунки и акни.Сепал фала за советот.
Avon super extend или super shock маскара? Некој што има искуство со некоја од нив да ми каже мислење?