Јас ја имам таа на лукс, за мене е ужас, ми солзат очите од неа и за скоро 2 недели ми се исуши. Има многу поубави маскари на авон.
Luxe е најдибрата маскара на авон, дефинитивно, Воопшто не дава вештачки изглед на трепките, баш напротив свиленкасти се, а ги издолжува и дава многу волумен. Луѓето околу мене често ме прашуваат дали воопшто имам маскара. Можеби кај секој различно ама Luxe досега не ме изневерила.
koga uspea da go probas koga e novitet vo k17? za prv pat e vo focus od k15 ama uste e rano za da se napravi poracka od toj katalog
Парфемов ми е број еден кога не плаќам лого и марка. Траен е и забележителен. Не го осеќам како нападан, сакам јаки мириси, ама не поминува без да се почуствува. Поготово за овој период, иако јас го носам сите 4 сезони. А за ефтини пари може да се дојде до него. Ќе се обноват залихи сега. Зборувам за Far away, не Far away infinity. Него го немам користено.
Zdravo Mislenje za Premiere Luxe Oud parfemot (crveniot) ? Dali e potezhok od zoltiot ? Zoltiot go koristam pa me interesirashe za crveniot, inaku obozhavam jaki, teshki mirisi
Аqua, individual blue, destination, free Luxe маскара дефинитивно Нападно младешки Од набројаниве Luck обичниот е зимски непрејак, а сладок. Cherish исто ама попролетен некако.
mene kamenite pudri na color trend mi se fenomenalni drugata pudra sto e na slikata ja nemam koristeno ama onaa na color trnd e nezamenliva