@Libra♎ јас ја имам колотренд камената пудра и ми се најокеј производ од целата колекција на колортренд. Маскарите и течните пудри се катастрофа, карминчињата не се лоши. Конкретно за пудрата покривна е и трајна
Виолетовиот ми е омилен, тој успеав само да го нанесам и Пинкинг свело розевиот, сега го чекам темно бордиот да ми стигне. За мат течен, мене ми се океј кармини, бојата е супер а нема сувост одпосле на уста. На изглед да, ама на осет нормално е
Devojki aj kje ve molam se nrrvirm poracav maskara od avon i mi ja dadoa so plava cetka a jas a poracav so rozeva mi vikat deka nrmalo so rozeva i zatoa si plava ubava li e ovaa so plavo
@macor24, претставничката те дрибла, веројатно сака да ти шитне нешто што и останало. Во Авон, ако саканиот продукт го нема на лагер, не ни може да се порача. Во оние ретки ситуации каде во меѓувреме се потрошил продуктот, а е порачан, обврзани се да ти го пратат во рок од наредни два (или три) каталози. Ако не стигне и тогаш, порачката се поништува. Е сега, реално, ова е на штета на претставничката, зошто ти секако дека нема да чекаш три месеца да купиш маскара или кармин или крема.
Девојки, дали ќе може некоја што го има К17 да ми каже дали ги има овие купки и која цена се?? И ако може да ми слика кои други купки ги има
Го има ли некоја парфемот Viva la vita? Ме интересира дали е траен? Сакам да го порачам, прекрасно ми мириса ама ако не е траен за џабе ќе ги дадам парите..