Која според вас е најдобра пудра од тековниот каталот на Лукс што се од страна 53? За нормална кожа со мрсна Т зона, без значајни проблеми за прикривање. Би сакала да има и сјаен финиш.
@My name Без двоумење свиленикава. Таа што е трета на страна 53 од каталогот. Ја користев долго време, сигурна сум дека би ти одговарала со оглед на тоа што имаме исти специфичности на кожата.
Devojki, samo jas imam problem so highlighter-ot ili? Nikako na cetkata (fan brush mi e) da se stavi, moram so prst da pritiskam silno vo nego za da dobijam nekoja pigmentacija, I plus ima povekje glitter otkolku highlighter... Imam probano so druga cetka ama pak istiot problem. I go grebev odozgora za da dobijam pigment... https://1.bp.blogspot.com/-zCpN9tKm...wvbIhNbWKoQCLcB/s1600/avon_contour_duo002.jpg
Женски, новиот парфем на Ева Мендес каков е, вака што гребнав ептен ми се бендиса, ако некој го има користено нека сподели искуство.
Жолтиот е феномеален и траен, свежо-интригирачки, виолетовиот доста поблаг-зимски и не баш по мој вкус и не знам дали дека другиов повеќе ми годи ама некако како и потрајни ноти да има жолтата половина.
Другарка ми го има мириса елегантно, чисто, повеќе ми е некако како за некоја деловна жена, но за жал не е траен
Женски ова руменилото од марк добро ли е,ај ако некој го користел да ми помогне околу нијансите,барав на јутуб ама баш за него ништо не најдов.. @Rose96 случајно ти да не имаш рецензија а да сум пропуштила? Благодарам.
Ја не знам зошто мене не ми излегуваат овие видеа,изгледа дека обично барам на италијански..Па не изгледаат лошо нијансите, може да се проба. Фалаа
Luck м. парфем како се движи цената сега? немам каталог, а на нет сеуште е стариот До пред н.година како ќе се движи?
Ја има ли некој користено осветлувачката подлога за лице од Авон марк во новиот каталог е намалена на 159 ден па не е лошо некој да сподели искуство ? Исто дали некој го има користено спрејот за фиксирање на шминката ?
Во тековниот го нема Luck машкиот, само женскиот. Во најновиот каталог кој е пред Нова Година ова е понудата за машкиот Luck
@crazylady Спрејот за фиксирање шминка е предобар стварно. Досега го имам 3-4 пати нарачувано, презадоволна сум. Ти го препорачувам.
Се мислам комплетот да го порачам. Искуства со четката? И каква боја имаат бисерите од првата нијанса Cool (не можам вака убаво да видам)?
Јас ја имам четката и презадоволна сум, досега ниедно влакно нема паднато а ја користам 1 година негде.
Траен ли е машкиот парфем Luck и мириса ли убаво..Го имам порачувано индивидуал блу навистина добро мириса и траен е па сакав сега искуства за овој бидејки е и поскап