Zdravo na site. Sakam da ve prasam koja pudra od avon najmnogu pokriva spored vas? Gi imam probano Lasting taka se vikase mislam, Avon True Colour, i Luxe i nekako ne sum zadovolna od niedna. Niedna ne pokriva. Bas se iznenadiv od Luxe, ocekuvav kvalitet poradi toa shto se najskapi vo Avon megjutoa ete se razocarav.
Nikoja pudra od avon ne e ni najmalce dobra ni za pokrivnost ni za trajnost ,spored mene ziva katastrofa
Некој да сподели искуства со лосиониве 7 во 1 за самопотемнување ? Колку долго трае бојата и дали добро се размачкува по телото ? И потемната нијанса дали е многу темна ? Ја користев пената за самопотемнување, но не сум нешто задоволна, па барам нов производ за тој ефект. Ви благодарам.
Катастрофа е според мене,не вреди за тие пари пошо многу брзо оксидира на лицето и си добиваш некој гаден портокалов сјај. Беспрекорно покривање мај ес, врска нема.
Девојки, дали се добри долготрајните кармини што се на последната странa? Ми се допадна неколку, а нијансиве како што ги гледам на нет не се баш исти како нa сликите од каталогот.
Сакам да си земам хајлајтер или бронзер,има ли во овој каталог . До сега имам користено само руменило и сакам да пробам
Јас имам две шишиња од овој парфем, едното до половина, другото за залиха. Дефинитивно еден од подобрите парфеми од авон ми е, мириса прекрасно, нежно цветно и според мене повеќе е за пролетен/летен период. И трајноста му е сосема океј, со оглед на тоа што може да се начека на попуст за 300 денари. Го препорачувам.
Jes предобри се. Јас нарачав два уште кога почна каталогот првата нарачка и замислете ги немаше. Јас го имам црвениот и многу ми е траен,не ја суши устата и не се собира, се брише само не веднаш. Штета што ги нема.
Јас ја имам кремата ако те интересира нешто за неа. Тестери порано мислам дека имаше, за сега не сум сигурна. Нека пише некој претставник што добива и фокуси.
Ми треба за да видам нијансата, читам низ интернетов многу била темна и Light-от. Е сеа, не знам дали им се различни и нијансите на Мат и radiancе бб од оваа линија. Ти која ја имаш?
Во каталогот што е до 15.01. има мостри за Mark epic кармините. Сакам да си земам неколку, но не ги гледам убаво боите бидејќи се ситни сликичките. Ако може да ми препорачате некој, или пак да ми дадете линк каде што можам да ги видам убаво.
@ванилала еве слика. Не е многу темна ама не е ни многу светла. Јасимам светол бел тен и ми одговара мене.