@ванилала не. Мене кожата наутро обично ми е многу сува, па лицето го мијам само со топла вода и ништо друго. А пак некогаш кај носот и муцката знае да ми биде мрсна. Не знам каква кожа имаш ти ама мене оваа бб крема ми е совршена. Не сум користела други за да направам споредба. Оваа ја порачав лани мислам поради ниската цена и чисто случајност па сакав да пробам, па имам уште од неа и дефинитивно би ја порачала пак.
Јас имам комбинирана кожа, ама во зима повеќе станува сува и затоа се мислам дали матот или другата. Фала ти многу
senkite se odlicni. jas dobiv lani za nova godina kao podarok od avon edna paleta so sini nijansi. epten sporo se trosat i cesto mi gi naracuvale
Mislenje i preporaka za serumite za kosa ako moze nekoj da spodeli iskustvo i za korektorot ako moze?
@resenska јас го имам тој четвртиот, последниот, жолтиот и сум задоволна. Ја измазнува и прави мека косата.
Дали некој ја користел ноќната обновувачка маска (крема) на Anew и дали има позитивни, забележителни ефекти ?
maskarata mene redovno mi ja poracuvaat i e predobra a korektorot isto cesto mi go poracuvale za cenata vredi iako nekoi rekle ne e nisto posebno