Презадоволна сум од производите на Авон. Особено од мат кармините. Нарачувам секогаш кога ќе начекам нешто на попуст. Имам купки, лосиони, креми, кармини, сенки за очи. Само пудри и парфеми не порачувам. Пудрите не ми одговараат, а парфеми не користам.
cekas zatoa sto taa treba da sobere dovolno proizvodi za poracka pred da ja pusti ili ti dava katalog unapred. mozes da najdes od nekoj sto ima na zaliha proizvodi ili pogledni na www.mojagarderoba.mk tamu prodavaat so ceni duri i upola od kataloskata
Ги има во ДМ, Космо, Еликсир - буквално секаде кај што има штанд на Мејбилин. Цената им е околу 350 денари и во споредба со овие од Авон се кремасти и најважно не треба да копаш во тегличката за да извлечеш боја.
Јас ја имам црната колор тату, само што скоро и не ја употребувам, бидејќи е црна Ја добив на подарок и не можам да најдам примерна на црна сенка
znaci ne se tolku mrsni? i jas sakav da ja probam taa prvata kremavata samo ne znam da ne ostava linii posle izvesno vreme kako onie obicnine mono mrsni senki
Тапа се! Ја имам бронзената и мора со прст да копам и мачкам, зашто со четка е сајанс фикшн- многу е сува!
Баш и јас сакав за тоа да прашам. Дали некоја што е претставник на авон знае дали може да се порача некако овој парфем иако по редовна цена? Во каталозите одамна го немам начекано,како што се сеќавам, повеќе од 1 година. Стварно ми е предобар,сум го користела порано кога го имаше во брошурите,и се сеќаваше дури и после перење на облека,стварно беше најтраен од сите на авон парфеми и имаше некој специфичен мирис,ептен ми е на мерак.
Течните мат кармини од марк ако мислиш,не ми се нешто посебни. Не се нанесува прецизно со четчето,напротив ко кловн се праам дали само јас така не знам,ама навистина формата не ми одговара некако,имам полни усни. Формулата исто не им е нешто многу пигментирана,мат се да,но треба повеќе пати да ставаш за да се добие посакуваната нијанса. Трајни се ,не се бришат брзо. Искрено,мене од авон многу повеќе ми се допаѓаат другите мат карминини на авон,што се многу подолготрајни и попигментирани и не ја сушат воопшто устата. Ги користам двата дури имам и од сјајните марк кармини ,и тоа е катастрофа значи.Преужасни се сјајните,со кој памет порачав не знам. За овие мат кармини ,за марк течните(посебно сјајните).
Некој што е претставник на Авон да ми каже дали има мостри од новите нијанси горе? Конкретно ми треба шифрата за мостра од Hot plum
Ја има ли некој новата ташна колор блок, Forgotten futures да ја сликне да видам како изгледа во живо?
Ти благодарам, но сепак прво сакам да го имам како мостра @lovemme тебе ќе те тагнам, затоа што ми се чини како ти да пишуваше околу мострите на Авон. Да не ја знаеш шифрата на мострата од погоре спомнатата нова нијанса? Во случај да си претставник...