Здраво.. Сакам да прашам за обучување на менаџер во авон, како тоа оди ? Јас сум само претставник, па прочитав за оваа можност. И дали тоа треба да оди преку мојот менаџер или може и преку друг ?
Дали може некој да ми помогне во врска со цените, не ја сфаќам фактурата т.е. како да видам која е набавната цена на одреден производ? Ако знае некој да ми помогне ќе му пишам во лп
Да и да, секојдневно за дневно ги користам, благи се не се нападни и ги нанесувам не само на образи туку и низ цело лице каде што сакаш во нив има и регулаторни бои односно против црвенило/отсјај итн итн. Мене ми се убави прилично сум бела и не сакам нападни перли.
Некој преставник на авон дали го има на залиха овој спреј (зелениот)? Знам дека го нема веќе во каталозите но пред 2-3 години го имаше стално па ме интересира некој да не го има дома и да не го користи? Исто за планет спа од лаванда производите, два каталога наназад гледам ги нема, а итно ми требаат некои ствари. Ептен би била благодарна ако ми дадете контакт од некоја поснабдена преставничка
Како што гледам нежни се, јас ги имам тие другите понежните што се и ич не пуштаат боја од одма, мора повеќе пати да нанесеш.
@CameliaMiller и јас ги имам и навистина не пуштаат многу боја, јас ги користам за преку ден, за работа ако се шминкам или за низ град. Инаку имам и едни други кафеави и тие ми се добри. Овие шарените ќе ти одговараат ако имаш светол тен.
tie sprejcinjata skin so osft gi ima no vo drugo pakuvanje isto skin so soft se. a kolekcijata na lavanda ja ima no poretko ne znam zosto
Ги видов ама не се исти. Т.е има некое златно само :/ За лавандата не знам барам по луѓе никој не ја купувал а најубава беше
Имам едно комплетче од ланче, обетки и нараквица. Убаво изгледа но не го носам секојденовно за да кажам за квалитетот, додека со сребрените обетки се имам и капено така да одлични се.