а да се користи прво гел за тушурање па потоа масло и на крај плакнење? Јас и без тоа после туширање користам масло за тело за хидратација
Mene ovaa pudra mi e predobra. Dava priroden izgled, a i pokrivna e, i bas kako sto si pisuva nad nea, navistina nema efekt na maska.
Ако имаш намера да потрошиш барем 4-5 пакувања, да. Имам другарка, за која доста поназад имам пишувано, ккупи 6 паковки и ги користеше секојдневно, 15мин масажа утрински со обичен масажер, 15мин масажа пред легнување и и те како имаше разлика од онаа портокалова кора целулит дојде до визуелно мазно. Од друга страна е сестра ми, потроши пола паковка и вика ова не функционира .. )))
Мислиш прво гел за туширање - па масло - па плакнење? Без плакнење на гелот пред маслото? Не знам искрено, можеш да испробаш секаква комбинација што ќе ти текне
Мислев гел па плакнење па масло па плакнење. Како и да е штом е таква работата би зела масло за тело а не од оние за бањање. јас го имам користено оној со затоплувачки ефект. Добри се ако ги користиш секој ден. со едно пакување има минимални резултати мора 3-4 пакувања да потрошиш
дали може да ми кажете кој парфем е подобар? Eve Alluring или Eve Confidence? и дали се трајни парфемите бидејки гледам во каталог 04 се по 759 денари со лосион за тело.
Зошто во каталогот што започнува утре ја нема свиленикавата пудра на Luxe? Ја има само минералната за 320 ден. Некој од претставниците да не знае можеби дали ке ја има во следниот каталог или пак во нето понуда?