Понуда за мат кармини во тековен каталог 1 за 219 денари, а 3 за 319 кармини. Четирибојните сенки 299 денари.
Кој балсам за усни е поубав? Какао или јасмин? Ми се допаѓа многу целата колекција со мирис на какао, но овој балсам го немам користено и не знам колку е хидратантен. И кажете дали сјаевите за усни од Mark линијата се добри? Ми се допадна оној сетот со сјај, моливче и безбоен лак, па размислувам дали да го купам. Mauve нијансата ми се допадна, ама на Интернет слабо стојат блогерките со слики, па може некоја од вас користела и ќе сака да сподели искуство.
Ja има некој користено оваа крема? Дали е за сува кожа или ги истакнува сувите делови? Нијансите се со жолт или розев подтон? Или еве некој ако ја има користено од Нутраефектс кремата и оваа, да ја спореди light нијансата
Значи може да го земам, и онака е 79 денари во новиов каталог. Благодарам за експресниот одговор. Супер, уште да се најде некоја со совет за Mark сјајот и нарачката е завршена.
Мајка ми ја има. Убаво мириса ама не трае подолго од неколку часа. Мислам, останува мирисот на облеката, но за неколку часа ветрее од кожата. Барем јас така чувствувам.
Немам искуство со сјајот, ама со карминот да. Долго трае. Па би требало и сјајот да е ок. Кога ставам од балсамот, како да ставам путер на устата. Милина. Да го потрошам и пак ќе си го порачам.
Јас ја имам и за летен период ми е супер, една од поомилените од Авон. И не ветрее брзо, се задржува мирисот подолго време тоест трајна е.
@Mishela, јас го имам користено сјајот пред неколку години, сега само амбалажата им е сменета. Се сеќавам дека имав некоја nude нијанса и зошто нели е за испакнување на усните, пецкаше. Сите другарки се шлапавме со него и уште не беше дотрошен, на крај ми се здосади и го фрлив. Ептен исплатлива варијанта е оваа понуда, јас размислувам за безбојниот сјај дали да го порачам.
Mark sjaevite se katastrofa spored mene. Samo sto izlegoa zemav 3 za proba boite se za 2 nijansi porazlicni otkolku sto se gledaat na katalog. Voopsto ne mi se dopagjaa samo poradi toa inaku teksturata i trajnosta se sosema vo red.
Јас не можам да ги преболам овие сјаеви од Авон. Постојано ги користев како средношколка. Ги имав првиот и вториот (од лево кон десно) и прекрасни беа. Особено првиот. Многу пигментиран, прекрасно мирисаше и откако ги повлекоа никако да му го најдам „дупликатот“. Ќе го земам сетот па ќе го пробам. Веројатно овој Mauve како најтемен од понудените нема да биде лош. Ископав од некој блог фотографија, па не изгледа толку проѕирно. Ќе споделам каков ќе биде. Фала ви и на двете, @shining_star и @Inlovewithm
@Mishela, ги користев и јас, се согласувам дека навистина мирисаа прекрасно. Најдов една рецензија на интернет со нијансата што ја сакаш. Ќе го поставам линкот во спојлер, чисто да ја погледнеш нијансата. Спојлер: Рецензија http://lowmaintenancebeauty.com/tag/lip-gloss
Од овој блог ја погледнав и јас нијансата пред некој саат. Ќе го земам па да видиме како ќр се покаже. Фала ти.
Ја пробал ли некој четкава за отплеткување на коса? Сакам да ја нарачам па ме интересира дали е ефикасна или џабе ќе си фрлам пари.
Какво е парфемчево ? Како што гледам нема ни шифра за мостра да си порачам конкретно од розовово. Дали е овошно ? На што асоцира и дали се осеќа и трае ? Ви благодарам
И јас го користев овој мирис минатото лето, мене ми траеше доста долго, скоро цел ден. Има интересни ноти кои одговараат на топло време.