Би го додала и тој со мирис на цреша. Го имам и тој со мирис на роза и чоколадо, ама не ми се бендисува.
Зависи кој рол они. Не оставаат сите бели траги. А инаку за спрејчето од круша убаво мириса. Не знам па мене ми се трајни. Цел ден ми траат кога ќе се напрскам
Мене рол-он Персив ми ги воспали жлездите под пазувите. Така да, внимавајте со нив или најдобро избегнувајте ги зашто повеќето од нив содржат алуминиум хлорохидрат па не се баш најсреќен избор.
Па мислам дека никаков дезодоранс и рол-он, или општо антиперспирант кој содржи алуминиум или алуминиумови соли не се за користење. Посебно не за нас жените. Не би пробала пак рол-он или било каков дезодоранс, па и антиперспирант од Авон. Ги избегнувам тие производи и си купувам само козметика и накит.
Здраво дечкиии. Сакам да ве прашам дали сте користеле некад од Авон Марк CC Кремот што е ? И колку е ефикасен.
Дали @Fatalnata има линк од идната брошура? Знам дека ти стави линк за претходната, па ако имаш би сакала ја разгледам ако е пуштена.
Го има ли некој пробано шампонот advance technoiqes за згуснување на косата? Да знам дали вреди да го порачувам.во к6 е 129ден 400мл
Јас од таа линија користев против првут и навистина беше добар ама само додека го користиш, потоа кога ќе престанеш пак ќе имаш првут било кој шампон да го користиш. Можеби тој што го имаш напоменето не е таков, но пробај сепак смешна е цената.
Знам за тековниот, мислев да не има некоја линк за наредниот. Минатиот пат постави девојкава линк па затоа неа ја тагнав.