Нема баш сега проверив. Обично го ставале неколку дена пред новиот ама изгледа ради празников немаат ажурирано.
Во наредниот каталог нема ништо посебно, мене ми го донесе претставничката преку која нарачувам ама навистина ретко некоја добра понуда. Намалени се LBD верзиите, серумите за коса се по 139 денари, кватро палетите се доста намалени (209 мкд), Марк кармините 3Д се по 199, течните по 219 и некои такви понуди. За разлика од минатите кампањи, речиси ништо не ми фати око.
Јас од мостра го имам пробано. Мене ми е некако со чудна текстура. Како сапунче е. а инаку врши работа. гелот го немам користено ама тоникот да и многу убаво чисти. Мене сите тоници од оваа линија ми се добри. Досега никој толку нечистотијата на лицето не ми ја чистел
Не знам кој е тој кармин, нема Марк кармин со таков назив. Било кој течен е 219 мкд, а Марк 3Д, 199 мкд.
има, најновиот кармин што излезе во продажба е mark epic @ванилала околу 189 ден е во каталог. Толку е во тековниов,во наредниот немам забележано
Јас пак проверив, но не го најдов Епик во новиот каталог, баш сега го побарав во тековниот на страницата на нет. Го нема во наредниот, под понудата од 199 мкд стои дека се работи за Марк 3Д кармин со испакнувачки ефект на усните. И нијансите се поинакви кај тој.
Дали ги пробал некој ? Особено ме интересира тој за потемнување.. Дали убаво се размачкува, дали лепи по телото и колку трае ефектот доколку го има ?
Се менува место 5 се става 6 ама веројатно поради празниците не е прикачен. Нема и јас сега се обидов да го отворам, ќе си почекаме.
Јас си направив веќе порачка и од наредниот каталог. Си порачав едно карминче од полу-мат од колортренд мислам дека беа, убави нијанси имаат. И од парфемите 2 за 499 ги нарачав summer white и summer white susnet ги нарачав. Вториот го имам веќе од лани, го користев летото и ми се допаѓа убав и траен мирис, а плавиот го мириснав од каталогот и ми мириса онака океј, баш за мој вкус. Пренатрупана сум со парфеми ама оваа варијанта ми се виде доста исплатива, па морав. Парфимираните спрејови ми се доста намалени на 109 па начарав два за брат ми, си ги користи редовно тој. Не знам ама според мене во овој каталог имаа подобри, поинтересни понуди за разлика од минатите.