пеубав мирис и траен,јас еден период само лосион користев од таа линија залеваше па можеш да замислиш каква функција има парфемот
Кармините на авон тру оние што се како со жилички внатре, какви се, и кои се подобри, авон тру или авон марк? Мислам на овие од авон тру
За часовниците... Јас имам два, не ги носам долг период, но би кажала дека сега за сега се супер. Не се водоотпорни и имаат гарнција две години ( ако добро запомнив). Мене ми се ок.
Avon true supreme добри се јас мостри изнарачав и да утнам да не ми е мака ама добри се сенките се топ а не знам што е тоа вазелин. Не сум сретнала такво нешто. Баш и мене ме интересира.
Здраво, купив неколку мостри од кармини од авон пошто читав не искачале исти нијанси како од каталог. Е сега проблемот е што кога ставам на уста одма почнува да ме пече, жеже дури и ми се појави внатрешно црвена и бела линија морав веднаш да го избришам. Рокот не им е поминат. Пробав 3 дена со разл. мостри и пак е исто. Имал ли некој сличен проблем? Ептен ми се допаднаа нијансите
Сакам да порачам нешто ама нема преку кој, не познавам некој што е зачленет. Дали може електронски да направам порачка и да платам преку нивната страна , а да ми стигне на домашна адреса?
дали некој ја користел маскава со шеа путер? 149 ден е во јунскиот каталог. Некој да сподели искуство?