Ја бива маскарава или тенка работа? Гледам 179 денари, па како да се прелажав. Со години немам купено Супер Шок маскара. Кога ја користев не беше воопшто лоша, ама поминаа сто години па ме интересира какви се сега?
Мене зелената ми е задолжителна Не ја користам секогаш, ама секогаш ја имам при себе, со неа нема утка. Многу е подобра од многу поскапи маскари
Малку ми е чудна четката кај таа, па поради тоа ја немам пробано. Ако ја начекам некогаш вака евтино, ќе ја земам. Ама оваа од сликата има навистина убава четка, па се надевам дека нема да ме разочара формулата. За тие пари ако не друго, само да не се пресликува. Другото ќе го средиме.
Само не ја купувај водоотпорната верзија Еднаш ја купив само, тоа чудо не искача НИКАКО. Ни со мицеларна, ни со тоник, ни со влажна марамица, ни со топла вода...
Јас ја имам и мене ми е супер, ми одговара. Со оглед на тоа што немам големи трепки ама не ми се ни баш мали мене ми ги издолжува ми ги прави убави. А и четкичката ми е убава, имам користено и други маскари од Авон конкретно таа протокаловата една четкичката беше катастрофа воопшто убаво не се нанесуваше маскарата па морав со друга четкичка да ставам од таа маскара. Некни чистејки си најдов нова неотпакувана маскара од Авон, не знам каква и кога сум ја порачала ама значи си имам залиха уште една па ќе видиме, а инаку ќе си ја порачав оваа ама да не ги собирам само. Ps: си ја порачав ташната, чим стигне ќе пишам каква е.
Јас ја имав пред некое време ама мене ми беше голема четкичката,и јас знаев да се замачкам по малку со неа. А убава маскара, се може да е исто само амбалажата да се промени.
Ги укинаа веќе поради тоа што се следеше кој производ во која брошура е поефтин и од таму се порачуваше....
За каков тип кожа одговара пудрата? Јас имам поприлично мрсно лице. Ептен ми е тешко значи да одредам вака нијанса...