Слика 1 299 денари Слика 2 1490 денари Слика 3 499 денари Слика 4 179 денари Слика 5 119 денари Слика 6 199 денари
Извини да те замолам, ќе можеш ли да ми ја кажеш цената која е во кампања 15 на повеќенаменските креми за раце лице и тело од 400 мл?
ако ме прашуваш за оваа со кокосово масло е 179денари. Другите од тие креми со овес,краставица и алое и онаа со путер од какао се 189 денари.
@TutiFuti Колку ќе биде tt tomorow ? Во овој каталог е 890мкд, па незнам дали да го порачам сега, или во наредниот ?
Девојки, може ли да се порача онлајн или било како, а да не е преку претставник? немам никој познат што е во Авон. И информација за Little sequin dress, го нема воопшто? До последно го гледав во помала милитража, сега воопшто.
za poracka ne sum bas sigurna. jas znam deka pretstavnik treba da ti napravi poracka ama na fb gledam ima opcija da si poracas online. baraj avon macedonia. a za little sequin dress go ima neretko vo ponuda za pretstavnici neto flaeri ova ona... mislam deka sega go ima losionit za okolu 100tina denari
@Mishela Со каков подтон е extra light ББ кремата од Нутра? И колку е блиску нијансата до 150 Ревлон/105 Фит ми?
Има малку потопол подтон и е малку потемна од Ревлон 150-ка. Минимално, ама сепак потемна и не е баш неутрална. На рака изгледа ужасно и темно, ама изблендана на лице е одлична и не ми дели од тенот, не се познава дека носам нешто на лице.
Како можам да најдам претставник за да порачам? До сега порачував од една девојка ама повеќе нема да работи па барам некој друг.
@TutiFuti или @marchi-cool Ако може да ми кажите колку ќе бидат цените на компактната пудра на стр. 83 и камената матирачка пудра од стр. 86 во следниот каталог?
јас пуштив порачка од тековниов каталог и вторник ќе ми стигне така да ќе видам во каталогот па ќе пишам. Доколку некој веќе знае нека каже