Zdravo devojki, dali imate iskustvo so proizvodite na Planet Spa, sakam da gi poracam ovie proizvodi pa baram mislenje ako gi imate koristeno, posebno za kremot okolu ocite.
ќе може цен на следниве производи? од тука мислм на део спрејовите долу заокружени од 75мл од тука гелот за туширање серумите ми прават шема тие песочни лакови однапред ви благодарм
Слика 1 комплетите оо 499. Само део спреј 399 ден. Слика 2 гел 129 ден. Слика 3 сериуми 229 ден. Слика 4 бб креми 279 ден. Слика 5 лакови 129 ден. Слика 6 лакови 149 ден. Слика 7 лосиони 149 ден. Слика 8 еден е 379ден а вториот производ е за 179 денари.
Да прашам и јас, ме интересира само за Segno машкиот парфем колку е во К17? Дали има некаква акција како во тековниов каталог (3 за 1449, или пак како комплет за претставници или нешто слично)?
Дали online може да се најде каталогот од кампања 17? Доколку не може, ако има некоја членка најнов каталог нека ми пише би сакала да споредам цени од неколку производи во тековниов каталог
Кје може ли некој да ми слика планет спа, карибиан ескејп од К16 и К17? И дали може да ми кажете до кога може да се порача од К16? Благодарам однапред..