Има некоја каталог 17 ? Дали може да видите дали ќе ја има четката на ремингтон во 17 и која цена е? Сакам да си ја порачам.
@Veki4kaa, ја има, истата цена е. @Glossy-girl, не сум во можност да сликам, и машкиот и женскиот комплет се по 1.150 денари. Женскиот комплет содржи парфем, лосион за тело и мини-спреј, а машкиот комплет содржи тоалетна вода, балсам за после бричење и шампон и гел за туширање.
За фенот ако може да кажам нешто. Го имам ама не го земав од авон,го имам добри 5 години и го платив поефтино од тука, само не иде со додаток за фен,има 2 опции. Инаку единствен фен што не ми ја фаќа косата низ жиците кога се фенирам.
Mize nekoj da mi kaze kolku e cena vo narednite katalozi na ovoj sprej za telo od kalunka i ovoj 3d ispaknuvacki sjaj za usni?
Спрејот е само 169 но можеш во комплет со гел и лосион за тело да го земеш за 279 ден. Сјајот на Марк е 199 ден.
Формуларот некој нека ми го прати две претставнички неможат па јас во нивно име ќе ѓи подигнам,а лидерот го нема да врати ми треба за сега
Слика 1 лакот е 139ден. УВ-Ламба е 1499 ден. Слика 2 99 ден. Слика 3 299 ББ крема. Слика 4 299 ден. Слика 5 129 ден .