Да да,знам за тие од орифлејм,ама ми имаат кажувано дека не се добри. Незнам колку е тоа точно не ги имам користено...
Да да,знам за тие од орифлејм,ама ми имаат кажувано дека не се добри. Незнам колку е тоа точно не ги имам користено... [/quote] Јас имам четка од Oriflame и сум презадоволна, ја користам со години, ниедно влакно не и фали [/quote Ај ќе размислам Фала ви
Дали некоја го има користено ББ кремот од колецијата Solutions, колкава му е покривноста, дали е добар ?
имам точно 10 часовници од авон добри се, издржливи се и во механизамот и во каишките и што е најважно не потемнуваат . Скоро секогаш имам ставено некој на рака се на се добри се само што незнам дали пуштаат вода бидејќи ги немам тестирано
ме интересира какво мислење имате за кремовите на solution.. од кога почнав да го користам мислам дека многу ми се " расипа" лицето. има некој искуство? ги користам ноќниот и дневниот крем од портокалевата колекција за регенерација на кожата
Имам еден часовник црвен од порано, одеше со парфем, супер е! Инаку не сум баш задоволна, посебно не ги сфаќам што им е со цените за сјаевите, за тие пари може далеку поквалитетни да се купат.
Според мене, вториот. Far Away мене не ми беше баш по вкус, ама дефинитивно не е толку траен како Little Black Dress, кој се случувало со денови да не се проветрее од марамите или кошулите на кои сум нанесувала. Но, малку потежок е од Far Away, ама баш ми е некакоза овој период.
Јас би се одлучила во вториот.оИ двата ги имам користено,искрено мислам дека Far away,не само што ми е поубв,мене лично,туку мислам и дека е подолготраен.
Little black dress дефинитивно!!! Или доколку можеш и литл ред дрес е исто добар! Сега се зависи од твојот вкус
Ништо друго немам користено од Авон освен спрејовите за тело ама морам да ги пофалам.Предобар мирис,долго останува на телото и после нанесувањето кожата не ми лепи,како што ми се има случувано од други спрееви.За мене не постои спреј од Авон со лош мирис,сите прекрасно ми мирисаат ама морам да го издвојам тој од ванила.Така да,ако некој се мисли да порача длабоко му ги препорачувам..секако ако сака убав траен мирис на телото
Јас сум презадоволна од производите на Авон. Моментално ги имам овие и ако ми се потрошат пак си препорачувам. Спојлер И денес чекам да ми стаса овој парфем си го порачав по вторпат ПРЕКРАСЕН е !!!
Користам многу производи на Авон и сум задоволна, последно што купив се новите сенки True Color и кремите за лице ANEW VITALE и сум презадоволна од нив