@Fantasy33 дали го има сега во каталогот или наредниот Ми треба до 10наредниот месец па доколку порачам дали би стигнал
@TutiFuti дали бидејки е крај на масец може да се направи порачка или да чекам наредниот месец Преку интернет доколку нарачам за колку време би стигнал ако знаеш
Јас не сум претставник на Авон, но редовно ги користам нивните производи. Mesmerize black го имаше во претходниот каталог. Во овој што е до 4ти Февруари го немаше мислам, а за наредниот не знам, но и да го има не верувам дека некој ќе направи толку брзо порачка и дека ќе ти стигни бидејќи каталогот почнува од 5ти Февруари, а тебе ти треба до 10ти
ако порачаш до 29 преку било кој преставник доколку прави пак порачка ќе ти стигне на 31. Ова е распоредот за испорачка од кампања 02 и кампања 03. А за преку нет не знам дали можеш да порачаш.
@TutiFuti значи на 15најрано може да стигне Сите кој ги прашав не прават затоа опција ми беше преку нет
Не сега на 29 ако пуштатќе ти стигне 31. А доколку ја пуштат после 29 јан до 1 февр. Ќестигне на 5.2.
Да те разбрав но тие што ги знам и ги прашав рекоа дека во февр ке прават наредна порачка Друг начин да порачам има ли? Извини вака те утепав со прашања
Таман работа јас да правев уште една ќе ти пуштев по карго. Но за жал нема сега две направив за трета не сум во план. Повели пробај тука ако нешто сакаш за од наредниот слободно пишо ми Лп. Пуштам по карго.
Јас го имам во моментов ова за миење лице со алое вера и краставичка. Многу ми се допаѓа и многу ми одговара, не ја суши кожата воопшто, а одлично чисти. Дури и составот не е лош, мислам дека е на база на глицерин и имаше само една состојка што не ми се допадна, ама баталив поради тоа што гелот перфектно ми одговара на кожата. Ова ми е мислам второ пакување како го користам, најомилен гел за лице од Авон ми е.
^тогаш и тој за мм ќе го земам. Значи банкрот прогласувам од К03 брошурата толку мн убави работи има што сите ги сакам.
Во моментот немам ниту еден каталог во мене сите 10 ги раздадов. Кога ќе земам еден во мене веднаш ќе сликам.
Вака нешто што памтам ќе ти пишам приближна цена. Немам во моментот каталог . Слика 1. Сенките се нови и околу 600 денари беа. Слика 2. Има различни цени од 89 до 109 овие мислам баш дека беа 109 денари. Слика 3. Сите се по 79 денари чинам за нивата со глицерин точно таа цена е! Слика 4. Не знам точно цена ама мислам дека беа окому 149 ден доколку четката беше 199. Слика 5 .249 ден мислам да беше. Слика 6.399 ден но и за ова не сум сигурна. Слика 7 119 или 109 беа знам со 30% попуст излегуваа околу 99 денари. Инаку ова се приближни цени кога ќе имам можност ќе земам каталог назад и ќе сликам и објавам. Тие што се со бројот 8 имаат сите производи попуст 30%.