Тоа сега само најдов за машки. Да знаеш дека нема ништо избор сега во овој к3 жими една аслна понуда за парфеми ос фокусот 3 за 1290 денари.
Здраво, дали некој го има порачано дневникот од Авон, тој што е од лого колекцијата? Ако го има може да ми слика какви се страните Ми треба дневник овој е со добра цена , но не сакам да е без врска внатре.
јас го имам од 2018та година,многу е убав на изглед,со дебели корици,има календар и на определен број страници имаедна во боја,демек како одделување,имам и врвка за бележење до каде си стигнал ако мислиш на модни додатоци ...часовник и слични работи за мажи има во брошурата
Секогаш кога ставам од тие марк карминчињата, а ги имам еден куп и за малку ќе зажалев што ги имам, но велам секогаш ме изненадуваат. Кремаста структура, а траат човече. Издржаа пиење, ама баш пиење, оброк мислам дека не издржуваат, тука е пробелмот. Но, океј е.
Исти такви нарачавме со другарка ми од Али Експрес. Таа ги носеше еднаш, и беа претешки за очите што дури едното око како подзатворено и беше. Јас се обидував дома да ги ставам, никако не успеав убаво, се на пола трепки ми се поврзуваше магнетот. И ете ги така стојат. Можеби треба да ја научиш техниката, и да бидеш упорна.