Луѓе,се мислам дали од овој каталог да го порачам Rare Pearls.Убав е парфемот и доста го фалат.Сегашната цена му е околу 430 денари.Не знам дали да почекам да следниот каталог можеби ќе е поефтин.
Не, единствено и по набавна да ги земаш парфемите најмалку 330 може да бидат, така да мене не ми се исплати да ги купувам, а да не ми се по набавна. А, 400 не е скапо. Eve, новиот, зелениот ми е многу убав, а по набавна 330 доаѓа со 3 порачани парфеми ама треба да се исполни количината на порачани парфеми за да дојде толку пари.
Najverojatno e cena po koja gi zemaat tie sto se zachleneti vo avon t.e pretstavnici,a 430 e katAloshkata cena po koja ja kupuvame nie koi ne sme zachleneti e sega nekogash moze da se sluchi da i taa od kaj shto porachuvash da ti ponudi neshto po nabavna cena Inaku rare pearls e preubav parfem nema da zgreshish ako si go porachash i traen i zenstven i eleganten nemam zborovi za poeftina od taa momentalna cena nema da go najdesh osven ako ne ti go dadat po nabavna
Пудрата е нова и кармините се нови. Сега од К04 ќе бидат во каталог, пудрата ја земав за мене утрр ќе стигне и ќе кажам колку е покривна бидејќи имам проблематично лице со акни. А кармините на avon true сите ми се убави и трајни ср. Ова е од К04 фокусот. Спојлер
@MamaYette Доколку имаш масно лице, нема да ти одговара ANEW BB кремата. Скоро имав шанса да ја пробам и челото ми беше како со маслиново масло намачкано. Инаку, има една нијанса и се приспособува според твојот тен. @sofija014 Ги имам пробано првиот и вториот и ми го унаказија лицево. Не знам дали стануваше збор за некаква алергија или слично, но цело лице ми се нафрла со мали, ситни, поткожни мозолчиња кои не ми поминуваа со денови. Сепак, ова е само мое искуство. @TutiFuti Парфемите од TTA серијата се едни од најтрајните кои ги нуди АВОН, но и од најсилните мириси. Јас не сум ги користела, но познавам многу блиски кои ги користат и веднаш мирисот е препознатлив.
Ако мислиш на сликата од горе, Не тоа е фокус и во фокусот нема попусти ама за 600 денари и те како е ефтина понудата комплетот.
Инаку, ја пробав најновата Марк, зелена, ми се свиде многу рекламата и пакувањето ама...некако ми прави црно под очи и ми ги лепи трепките, очекував повеќе, а дава волумен...
^ Според мене е живи глупости новата Марк маскара. Во фокусот беше 159 денари пред да ја има во каталог . Ја земав и не знам грда ми е два пати ставив и ја поклонив на сестра ми. А сега искрено 300 да дадеш во каталог не се исплаќа.