Искуство со овие маски и креми за лице? Што би ми препорачале за сува кожа? Спрејовите за коса сте ги користеле? Дали се добри?
Спрејот нема врска ги имам користено и двата, сега последно тој за исправување на косата по два дена ми смрдеше ужасно. Додека пак за кремите сега ја земав таа со краставица на натура и што знам за сега ми е супер. И таа од кокос ја имам земано за цело тело преубаво мириса.
Јас тој спреј за заштита од топлина го користам пред фенирање или пеглање, и не знам дали е од него или од другите производи за коса што ги користам, ама не ми е изгорена и оштетена косата. Плус и со бланш ми е долниот дел цела.
За овој новиот Petit attitude floret немој да се лажетр да го земете го земав од фокусот за 249 ден. Значи ниту мириса ниту ништо ептен е нежен дури не го ни осеќам ( тука изгледа розево течноста дека е но во реалност е сина со бело капаче е парфемот).
Во новиот, колку би дошле лосионите за тело encanto, со попуст мислам? Розевиот тој, имав тестер и го потрошив. Залева.
Зависи дали ти даваат попусти и на сумата колку ќе има направено порачки толку има попуст еве јад сега пуштив порачка во вредност на 6000 денари и имав автоматски на све 25% попуст, но гледам мојте порачки да си ги покријам со тоа што ќе заработам , сметам пресметува и за нив да има ќар и за мене.
Да, ама имаше во новиов дека порачка до 1990 од новата линија енканто и не знам колку проценти попуст, чинам 35 или 30. И затоа идеше 215, 400мл големиот лосион, прашувам можда и следниот каталог ќе е така. Инаку, атракшн во следниот колку е? Ми се свиѓаат многу лист маските. Имав од маслинка и ефектот што го имаше беше врв. Инаку користам зелена глина, ама понекогаш ставам и од маските на планет спа затоа што ми се прилично убав "одмор" ако сакам да сменам, а и не ми се нафрла лицето од нив. Му даваат хидратација и свежина. Од скин софт цело лето прскав на нозете од спрејчето со светки, дури и сега имам останато малку. Топ е, не сум приметила дали има лосион со светки од таа линија, во следниот намалени, одлично. Пиши ми инбокс.
За сега што трае енканто ос 999 ден е со 30% а со вредност пд 1999 е 40% попуст според фокусот.Атракшн е 790 само парфем, а колекцијата е 1050 ден.а ова е од фокус 05 само дел.
Супер, фала што го слика фокусов. Сега гледам дека и мојот, rush го има, 790 значи, со 4 порачани 40%. Фала многу. И машкиот е во понудава, така? А, оние новите маски, јапонски или корејски беа?