Што поточно ве интересира за авон од к06 пишете ќе сликам. Само можам да кажам дека овој број е баш солен .
Како е со трајност? Никад го немам мириснато Инаку да напоменам пак, праќам по карго ако некој сака било што нрка пише.
јас ко се зачленив пред 6 год го добив на подарок за 29 ден. Тогаш излезе. Преубав мирис нежен не многу јак елегантен и траен. Секогаш бил поскап ова е прв пат да видам цена под 400ден за него. Инаку мене ме интересира цени на следниве производи од овде ме привлекува тој кремот за околу очи. шампоните и тие од 400мл и тие од 700. Еден за сите не можам за секој посебно да земам
Слика 1 двете се по 179 денари но услов имаат со порачување на било што од каталогот. Слика 2 маска за лице е 199 денари , путерот за тело е 299 денари. Слика 3 сите се 99 денари со услов да се порача др производ. Слика 4 спрејчињата се по 109 ден. Слика 5 шампони од 400 мл се 159 ден, од 700 мл се 199 ден и балсамите се 129 ден. Слика 6 лак за нокти со гел сјај 139 и завршниот лак за нокти е 119 ден. Слика 7 самоостречки моливчиња149 денари.
Праќаm по карго, за нарачки обратете ми се во порака, со нарачка над 600 ден добивате подарок од мене. За Охрид и Струга бесплатна достава
Колку пари е новиот лосион Енкарто ( или како и да се викаше)тој розовиот во новиот каталог ? @TutiFuti P.s реално Еве жолтиот не се исплати воопшто за таа цена, трајност никаква
Нееее, баш е траен, јас сум повеќе разочарана од Ив зелениот. Инаку, повеќе од 500 денари немам дадено за парфем од авон. Некои си вредат и повеќе.
Мирисов на новиов розев лосион шо е 350 денари повеќе се задржува на кожата отколку на парфемов. Не знам, можеби е до кожата.