Пудрата е прекрасна,јас ја згрешив нијансата првиот пат...некако тешко се погаѓА нијансата на оваа пудра
јас од авон натуралс ја имам користено само таа со краставица и не е лоша. врши работа. и јас се думам што да порачам од таа линија,мислам дека или маската за лице зашто ми треба маска или кремата за тело зашто си користам за хидратација.
Јас имам неколку од овие, не знам точно која нијанса. Задоволна сум и тоа многу. Трајни се и убаво пигментирани. За цената се исплаќаат.
Го има некоја користено? Дали има светки? Го имам спрејчето од оваа линија, има суптилни светки, но со лосион кога нанесуваш нешто, подобро се забележува. Ова е спрејот.
http://www.avoncosmetics.com.mk/PRS...campaign=06&year=19&index=01&zoom=0&type=core Двете моливчиња се 119? Исто на претходната страна моливчето за уста и кармин заедно се 119?
Ако го има некој К07 тој што почнува од 30.04 може да ми каже дали ја има пудрата Flawless и колку е?!
Многу е убав парфемот, им благодарам на девојките кои споделија мислења. Станува збор за Far away Rebel.
Јас го имам користено во нијансата Totally Twig, 2-3 пати го имам купувано и можам да кажам дека е супер квалитет за цената, одличен пигмент и покривност во еден слој, и е долготраен, постепено и рамномерно ми избледуваше мене.