Posledno go naracav pink impression i kako sto gledam ocekuvav nezno roze, no ete sto mi stigna neon rozeva ne znam za kade bi ja stavila
Do sega sum nemala nekoe vaka tolkavo promasuvanje site bile gore dolu ok a imam okolu 10tina od mat linijata.. No ova poslednoto me podzamisli ke baram prvo tester pred da se odlucam.
Женски иам прашање дали за нарачување во Авон мора од кај некое девојче ао каталог зачленето или може и у Авон право да се нарача?Бидејки немам некоја блиска шо собира нарачки а ќе ми затреба некад нешо и неам кај да нарачам.
Мислам дека има на фб на страната авон преку Олгица менаџерка се прават порачки и ги праќа за 2/3дена преку карго.
Ова е нешто најбезвезе што може да постои. Го имам плавото од десно и е глупост невидена. Џабе пари. Имам чувство дека лицето ќе ми го откорне, а црнките си стојат не се вадат никако.
Истото и мене ми се случува до сега 5 пати порачувам кармини и 5 сосема различни нијанси од каталогот ми стигаат што никогаш не би ги ставила.
@Youknow @Yeeah и јас се согласувам со вас, имав порачано една нијанса што требаше да биде нежна, месо боја а кога ми стаса испадна дречав портокалово/розев кармин и ете го си стои така. Сега или земам тестер па ако ми се допадне ќе го купам како кармин или ако го бендисам од некоја другарка.
Девојки пред неколку месеци порачав перли од авон warm glow, но на лицето ужас изгледаа портокалово. А пред неколку години ги имав иститр изгледаа прекрасно бронзено кафеаво. Дали ви се случи исто, ако скоро имате порачано, и дали знаете дали се оправени?
Јас кармините прво ги пребарувам на Гугл па одлучувам дали ќе нарачам. Никогаш не сум погрешила досега да земам некоја ептен утка нијанса. Барајте слики на Гугл од свочеви на рака, не на усни, ќе знаете како отприлика реално изгледа нијансата што ја барате.
Но, кога ги порачав пред некој месец портокалови ми се на лицето. Сакам си ги старите warm glow. Ти кога ги порача?