И јас порано, но ми се потрошија, и пак порачав пред некој месец ми стасаа ужас кога ставам на лицето портокалово ајвар
Член сум во авон, ако сакате да порачате нешто пишете порака, испракам по карго, за повеќе порачани работи давам,попуст и некогаш поклон
Здраво. Може ли некој да ми каже како се користи балсамот за чистење лице од Anew Clean? Мајка ми по грешка ја фрлила паковката, па ако не ви е проблем пишете.
Ова и мене ме интересира, зашто за претставник мислам дека има поинакво пријавување..Ме чуди што за да се регистрираш бара матичен број и плус горе во пребарувачот ми стои извичник наместо зелено катанче што значи дека конекцијата не е сигурна и информациите можат да бидат хакирани..
Се нанесува на лицето и кога ќе дојде во допир со вода се прави како пена и се измива,отстранува водоотпорна шминка и го чисти лицето
Доколку сакате сами за себе да нарачувате производи мора да сте претставник,ние менаџерите го имаме и го објавуваме ова со цел да не контактирате и да ве зачлениме,од тука директно неможе да се зачлените,мора преку нас,ако имате дополнителни прашања повелете во порака
Портокалови ли се и овие? Леле ужас. Јас баш мислев да порачам повторно можеби правилните ќе стигнат, ама ништо не ми се фрлат џабе пари. Овие се warm glow така ли?
Да. Warm glow се. Гледаш разлика има и во големината на топчињата. За бронзен тен ќе бидат добри, ама за зимо тешко, мава на портокалово. Старите ги имам 5 години, предобри ми се.
Ужас не стојат воопшто убаво, ги сакам старите. И јас ги имав 3/4 години ама ги потрошив пред една година. Да не знаеш слична нијанса од друга фирма?