Можеби овие bronze i sunset glow ќе се добри. А овие warm glow да не се случајно старите, ама ми личат на новите ајварски Па не знам овие warm glow ми личат на новите не убави не ми се верува да се старите. Можеби bronze или sunset glow ќе се добри. Пиши, ако порачап некои дали се добри.
Јас често порачувам производи од авон козметиката. Осебено последно ми се допаднаа нивите тоалетни води..
Што е разликата помеѓу двата? На декларацијата нема објаснување туку само преводот на името е тртнат од опаковката.
Знам дека се такви според преводот. Но прашањето ми е што е ефектот што се постигнува, која е разликата.
Според ова што го пишува на кутивчињата разликата е само тоа што едниот е лесен (и најверојатно за нормална-комбинирана кожа) а другиот е богат (најверојатно за сува кожа). Не пишува дали е некој дневен или ноќен.
Да ве прашам дали некој користел ленти за депилација од авон? Јас од таа линија имам користено само кремот за бикини зоната и супер е па сакав да ги пробам и лентите ама прво да слушнам мислење