Лелеее сега гледам дека моите се други т.е deep bronze (извинете). Се мислев дека е др.нијанса зошто се мислев за купување помеѓу овие и warm glow. Ако сакаш ќе ти испратам и дм да видиш како стојат на лице. Сори уште еднаш.
^^ Ја би го пробала пошо сум фанатик за светки и општо од порачки преку каталог, ама да го поевтинат.
Ќе сакаш ли и на мене да ми пратиш слика како стојат на лице затоа што се мислам помеѓу овие или sunset glow.
Јас го имав тоа плавото за после сончање и бев задоволна, едино мана е што лепи додека упие. За жал повеќе не го купив од таа причина.
Го имам помалото пакување, од 10 мл и сум прилично задоволна, дава сјај на кожата, убаво мириса и немаш потреба многу да ставаш количински бидејќи се размачкува убаво, само внимавај околу очите бидејќи на ранички пече, па сигурно не е безбедно блиску да се става покрај очите
Ми стаса парфемот black suede touch и лентичките за лице. Внатре има 20 лентички плус 2 марамчиња. Дали може некоја да стави слики од фокусот?
Јас ги пробав лентичките, многу ми се допаѓаат. Ги вадат влакненцата, не оставаат црвенило, не те пече кожата по влечењето.
Дали некоја може да ми каже која е цената на AVON Ultra Volume маскарата и на AVON True перлите за лице во каталог 10?
Од утре почнува, што значи веројатно утре ќе има линк. Го имам јас, ако те интересира нешто кажи, можам да ти сликам
Moze nekoj da mi objasni procedurata ova sto pisuva kupuvaj online, ako ne si zaclenet vo avon, i kako da se isplati?