Moze nekoj sto e zaclenet vo avon i sto gi ima narednite katalozi da mi kaze cena na sjajot za usni so efekt na peckanje i pudra luks so 3 f10 i ovosniot sprej od kalinka za telo naturals?
Како мирисаат? Дали се погодни за сега во лето, сакам нешто свежо, пријатно Бев се одлучила за Alpha, но во овој каталог го нема
Навистина ли не е убав? Јас пак читав коментари на fragrantica доста го фалеа и нотите му се баш некако свежи и летни, веројатно ќе го земам Lotus, каква му е трајноста дали знаеш?
во најновите моментален каталог на Авон има марама со хербариум,дали ја има некоја од вас таа марама?
слаб му е мирисот. Мене не ми се допаѓа со оглед на тоа дека има многу поефтини и поквалотетни парфеми во авон.
@MayDiamonds Incandessence Lotus и јас ти го препорачувам. Доста поразличен е од жолтиот Incandessence кој веќе ми е здосаден, мајка ми и стрина ми со години го користат. Според мене, Lotus е најдобар од колекцијата на Incandessence. Ако сакаш цветни и овошни мириси, идеален ќе ти биде. Јас си го купив од страната www.mojagarderoba.mk , таму беше поефтин отколку во каталогот.
Драга многу е лоша сликата ништо не можам да видам. Сликај повторно или пиши ја декларацијата. Поздрав