Не порачувам, не порачувам и оп гел за туширање од 720мл, 199 марк коректор(не знам зошто ми е), ај па може ќе го поклонам, иако сакав да видам како е бидејќи сенките за очи, а општо и сѐ од марк ми се погодило. И нормално, за 99 од парфемираните млека за тело. Преубаво ми мирисаат и не се лепливи, брзо се впиваат.
Парфимерирани, или како и да е. Еве вакви: Инаку ги има речиси од сите парфеми и млеко за тело од истата линија како парфемот.
Ке може ли некоја претставничка да ми пише? Сакам да го разгледам каталогот и ако ми се допадне нешто да си нарачам
Ајде некој нека ми каже зошто кога порачам нешто од авон,ми стигне со изминат рок на употреба??И дали и вие кога купите нешто е со изминат рок на употреба? Јас инаку купив шампон ми стигна на 31 август,а пишуваше дека рокот е до 8 август
на производите од Авон стои датум на производство рокот е 3 години од датумот или на секое пакување пишува од отворање колку време трае. Никогаш не пуштаат со поминат рок значо на 8ми август е произведено
Во каталогот пишува Персиве парфем, а ми испратија тоалетна вода. Грешка е во каталогот или? Иначе новиот парфем од сликата погоре е убав. 550 ден го земав, попуст имаше.
И јас го меркав овој. Али изгледа тоалетна вода е. Прогуглав баш сега, сегде така пишува... Дали проба, како е трајноста?
Извини вака што се "убацувам". Тоалетната вода е убава и трајна.Но,има мирис карактеристичен за лето.Мириса на нешто тропско,лимон или лимета. За поладниве денови ти препорачувам позимски. Ако,секако гледаш летен,зимски. Инаку убав е и траен,бар за мене
Ми беше нарачан за друга личност затоа и настана оваа збрка. Истите по каталог како што пишува нарачаа парфем, а добија кутија на која пишува тоалетна вода. Од порано го имам користено и летен парфем е, освежува, ама не држи или пак јас очекувам премногу. За овој период од годината само појаки парфеми се нарачуваат.
Ako moze iskustvo da spodeli nekoj koi od gelovite za tusiranje ste zadovolni i dali imat ubav miris? Se dvoumam koj da poracam? Pomoš... I iskustvo za kremite nekoj?