Женски ај некоја што го има наредниот каталог да ми каже цена за Maxima женскиот парфем, за Passion Dance и за моливчето за обликување на веѓите што е на 108 страна во тековниот каталог
Сега гледам за 400 и нешто денари има 2 перли и 2 четки да се подели со некој околу 200 и нешто ќе испадне. Ќе ве молам за совет кој ги има скоро порачувано да ми каже која е убава бронзено кафеава нијанса? Warm glow се веќе многу уништени портолалови! Се мислам за brozne или deep bronze? Искуство некоја?
Ако мислисш на оваа понуда, цената се однесува на еден комплет од два производи - четка и перли, а не за два комплета. А за нијансата bronze не гледам тука, за истава понуда ли мислиме? Би ти рекла deep bronze од опцииве.
Да, релативно нов е. Некои си 3-4 кампањи може. Инаку за тоалетна вода мислам дека ептен солидно се држи со трајноста. ПС. Работам во канцеларија на Авон во Скопје. Имаме изложено доста парфеми и останати производи, може слободно да се дојде и да проба кој сака
Која нијанса ја имаше? Дали знаеш дали има голема разлика помеѓу light и extra light? Се мислам меѓу тие две .