Само фокусот на 3 можат да го видат претставниците за каталогот не само ако им е испратен на домашна адреса.
Точно сабајле јас кога коментирам го немаше сеуште ставено на нет сега е достапен.http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/jsbrochure.page
Онлајн брошурите се достапни само од тековната кампања. Не можете да го најдете наредниот број додека тековната уште не е завршена, a кампања 2 беше продолжена до денес до 10 сабајле, па затоа не ви ja давала брошурата од тројка
Каков е кремот од зелени маслинки? Пошто го нема од ружа и од краставица... И дали спрејот од нане може да се користи за фиксирање шминка? И некоја инсајдерска информација пак,колку е максима во кампања 4? никако да го намалат...
Мислење за TTA Today женскиот и Premiere luxe знам дека мирисите се убави ама ме интересира за трајноста колку се трајни?
Онлајн најверојатно пак ќе мораш да порачаш пррку некого од кого ти е линкот копиран. Инаку нема попусти ништо исто ти е како и од некој др да порачаш, ако сакат можат да ти направат попуст ако не не и така. Сега гледам ново е тоа пример јас ти праќам мој каталог ос мојот акаунт ти штиклираш што сакаш да порачаш и мене ми стигнува известување кои производи и се договараме како да ти пратам пример. Што знам глупости.
Значи ја не знам што има во кремиве ама за сува кожа како мојава на која и фали бааги хидратација се совршени. Ноќнио гел кога го ставам на лицето мислам дека вода пие кожава. Сабаје кога станувам кожава не е уморна, освежена е. Сега планирам да се обезбедам со едно 5 комплета и да сум раат.
Мислам дека тие менаџерите ги испорачуваат ама не сум сигурна еве што ми дава мене кога кликнувам на тоа купувај онлајн. Мислам дека секако мораш да се логираш на нивната страна за да порачаш.
Што мислите за кремава со фактор 20? Ја има некој користено? Се мислам меѓу таа и крема и оваа @TutiFuti @nena2010 истата е?