машкиот знам дека не бил траен, а женскиот не сум го користела ниту ми го нарачале, ама тоалетна вода е. за 600 ден во овој каталог мислам дека е. подобро нарачај го за 400 литл блек дрес или пур бланка плавиот. со сигурност тврдам секојдневно миривче, трајно за малку пари
Па, добар е и што е најважно трае долго време. Јас лично,сум задоволна. Иако после подолго користење почна да ми здосадува.
јас го имам и не да го фалам ама стварно е преубав! малце е јак на почеток, после кога ќе помине време е преубав, дури заборавам дека сум ставила од тој парфем земи си го,ич не се мисли, пошто сега е намален повеќе од било кога 590 ден. е! од 1200
Малку е касно ама морам да се произјаснам Значи тоа е парфем а не е тоалетна вода и + многу е траен и сега е многу многу намален. Преубаво мириса, а како што некој погоре спомна првото прскање е јак а после се поубаво и поубаво мириса Мирисите се ствар на вкус но за мене Сити Раш е далеку подобар од Литл Блек Дрес
Мене овој не ми се допаѓа ич Многу сум задололна од овој женскиот имам истрошено 2 и сега во оваа кампања 15 си нарачав пак (да се пофалам )
Си го порачав комплетов од тековниот каталог, за 400 ден. маска за коса и маска за лице Во следниот каталог, новогодишниот има акција на Planet Spa производиве 2 за 499 или 3 за 599.
маскарата ја користам долго иако ми е подобра обичната супер шок, оваа е макс, а камената пудра е прекрасна дури некогаш и само од неа нанесувам, подобра е од онаа камена на колор тренд, комплетот се исплати да си го нарачаш
да, да сум користела и долготрајни се со мат нијанси,задоволна сум имам неколку нијанси од црвениот најмногу! прекрасен, ултра цолор риц 2000 ептен е добар и траен