Дали некоја представничка може да ми каже кој од машките парфеми today tomorrow everything е најдобар, те. Најчесто се купува и колку е женскиот максима следната кампања. Фала
TTA сивиот како коцка од машките парфеми се нарачува најмногу,а следен каталог јас ќе имам во петок,максима комплет сега можам да ви го нарачам за 899 ден,парфем+лосион+мини парфем
Со левата опција немате потреба да испратите лична карта, сами си го формирате акаунтот и во однос на плаќањето имате опција само при подигнување на пакетот на рака да платите. За разлика од тоа, во втората опција мора да испратите и лична карта, па со тоа и можете да плаќате на фактура за која имате рок од 15 дена да ја платите, а и добивате ваш координатор кој би ве известувал за новостите и програмите, би ви помагал за билошто нејасно, а и за ваш развој доколку сакате да продолжите во повисока титула од претставник. И двете опции се бесплатни и немате никакви обврски како на пример да порачувате секоја кампања или да мора да остварите некоја сума за да направите порачка.
Aко ме прашуваш за кремата искрено немам користено од оваа туку од истата линија една зелена и бев задоболна океј е.
Незнам како беше скоро пред 2г бев зачленета т.е уште сум ама не сум у мкд. Инаку тоа што викаш дека не мораш да правиш редовни порачки ако се зачлениш и те како некоја координаторка ако ти се падне напорна има да те замара да си правиш. Јер она има ќар од тебе . Јас со мојата сега кога и кажав дека веќе нема да правам порачки колку ме замараше и ме убедуваше да сум нашла замена за мене , некоја што ќе правела повеќе од мене порачки дека морало. аха да важи мора секако ќе се потрчам и ќе и барам нека кажува на др таму тие муабети. Јас договор не потпишав со нејзе . И така.
Хахахах знам дека има и такви, секој со своите методи . Јас по мене си знам дека не би сакала така да ме тормозат и да ми вршат притисок, на глава да ми се качуваат секој ден, знам дека ќе има контра ефект, па не го практикувам тоа со мојата група. Си ги прашувам кој сака да го известувам и ги држам update-ирани пошо има некои што сакаат да фатат некое подароче, а не знаат услов да видат и точно да пресметаат. А на крај краева ако не ти годи комуникацијата со координаторот можеш да побараш да бидеш преместена кај некој што ти одговара повеќе
Девојки, како се исполнува условот за да се земе црно-белиот новчаник? Треба во кампања 2 и 3 да имам нарачки од 5000 денари, па во кампања 4 се порачува новчаникот или во кампања 3 се нарачува?
а јас па баш барав во друга тема да ми предложат крема за сува кожа. Фала ти. Ќе ја пробам секако. јас имам фокус од к4 ако има некој каталог нека сликне
Доколку во кампања 2 и 3 исполниш услов од 5000 ден,во нарачката во к03 во која си го исполнала условот го нарачуваш и паричникот
Понудата важи за кампањите 2,3 и 4. За новчаникот, условот од 5000 денари треба да се исполни во две од три кампањи, комбинирај ги како сакаш. *Пример1: Во К2 си пуштила 4000 денари, во К3 немаш порачка, во К4 имаш 1600 К2+К4 = 5600 ти следува новчаникот. *Пример2: Во К2 имаш 2000, во К3 имаш 2500, во К4 имаш пак 2000. К2+К3=4500 ден К2+К4=4000ден К3+К4=4500 ден =не исполнуваш услов, не ти следува новчаникот. *Пример3: Во К2 имаш 7000, во К3 и К4 немаш порачка. =не ти следува новчаникот бидејќи условот е исполнет во една кампања, а треба во две (барем уште една кампања со минимум 1600 ден порачка) Внесувањето на шифрата оди во кампањата кога ќе го исполниш условот, значи најдоцна до крај на К4. При пресметка на вкупната сума за да видиш до каде си со исполнување на условот, внимавај на вратени производи, цената на доставата(не влегува во вкупната продажба), производите за борба против рак и насилство и сл. **За да бидеш сигурна дека се е океј, пред пуштање на порачката на последниот чекор треба да ти ја има фактурирано сумата за подарокот. Чим ја нема, 98% нешто имаш испуштено, системот ретко згрешил за вакви работи од мое досегашно искуство. Се потрудив хахаха...Ме прашуваа доста други, им било збунувачко па викам што ме чини да го расцепкам вака да не може да е нејасно