Па за сона кремата ти одговорив, а за упатство за употреба, мислев на состојки, листа на состојки кои ги содржи серумот. Не мислев нешто лошо да кажам за Авон, парфемите ми се супер мене, за нега на кожа зборував, со најдобра намера, сега кој како си сфати и како му одговара. Сигурно нема дома да ви дојдам да ви бранам, кој што сака нека користи, не знам зошто членката погоре ми кажа дека појма немам и дека читам квази блогерки или што ти знам таму... а ми зборува за Нивеа како некој гигант за нега на кожа кога и они врска немаат...
Дали некој го има користено ова за затегнување па ако може да ми кажете дали има резултати од тоа. Фала
Некоја од представничките ако може да ми каже дали го има овој путер за тело во некој од следните каталози и цена?
Овие што се планет спа компресираните маски, дали имаат маска во себе или треба да си "направам" па да ги брцнам? Не разбирам. На упатството стои да се стават во вода. Ама нема состојки на екшуал маската
Јас го нанесував на 2 начина: 1. На мокра коса директно прскав па чешлав 2. На сува коса го прскав чешелот па чешлав
Мене ми се допаѓаше, но се презаситив од него па сега друго користам Иначе од Авон, најубаво е според мене, а и од 90% од производите што можеш да ги купиш во маркет Преубаво мириса исто така.
Дали ако направам нарачка во нередовен ден, ќе ми биде наплатено плус? Претходно се сеќавам дека наплатуваа доколку нарачката не е пуштена во редовен ден, ако знаете да ми кажете дали е сеуште така?
Ќе може некој да ми препорача машки парфем.. (и што мислите за тоалетните води Avon Wild Country и Avon Attraction-машкиот)
Full Speed парфемите се преубави и навистина трајни, Mesmerize машкиот исто така. Од тие два што прашуваш Attraction е многу подобар.