Today Tomorrow Always-преубаво мириса и траен е Individual Blue- прекрасна тоалетна, баш онака со свеж, летен мирис. Му ја земав на дечко ми и многу му се допадна, само не трае многу долго... Full Speed исто многу ги фалат
Јас имам комбинирана кожа и ја користам целата сива линија од планет спа, маска, пилинг и гел за миење на лице и сум презадоволна.
Убави се овие кармини, конкретно таа боја не сум ја имала, но Sparkling Nude и Latte сум ги користела и сум задоволна. Имаат убава кремаста струкрура.
Јас имам користено ваков. Не вреди да го купиш, воопшто не е траен. Треба на секој 15 минути да се мачкаш за да имаш кармин на усните. Не ти препорачувам да го порачаш, а и Авон имаат на слика една боја на кармин, а во живо сосем трета.
За трајност сите различно кажуваат. Мене искрено не дека не ми траеше ич, ама не е како мат кармините кои се навистина трајни. А за боите не знам тие две бои кои јас сум ги користела од овој кармин ми беа баш како во каталогот.
Да работам што не значи дека секој еден производ би го користела. Кажувам за тоа што сум пробала и баш каков впечаток ми оставил. Пример ако девојката прашаше за пудра од авон ќе и кажев дека мене реално ниту една пудра од авон не ми одговара иако работам со авон.
Јас го имам овој кармин, само друга боја, и супер е, трае 1 до 2 часа сигурно. Не се размачкува, не е баш мат, кремаст е, но мене ми е одличен
Го земав овој спреј за тело за потемнет бронзен изглед, ај што не дава нити сјај а камоли некоја минимална боја, плус тоа мириса ужасно како на нешто синтетичко.. Дали е можно да е со поминат рок или пак долго време стоел отворен кај претставничката или воопшто таков му е мирисот и нема никаков ефект?
Ne e so pominat rok, takov e..go imam istiot i dali mozebi jas imam potemen ten apsolutno nema nikakva boja ni nisto.. taka si sedi kaj i da e ke zavrsi vo kanta