Како го користиш витамин Ц серумот? Јас го имам , но не ми се допаѓа тоа што после нанесувањето лицето ми лепи и тоа не можам да го поднесам.
Здраво девојки, дали некоја од вас ја има користена оваа машинка и како сте задоволни, далии добро отстранува груба кожа? Мислам да ја земам ама не знам дали врши работа. Некој искуство?
Јас ја имам веќе 3 години и сум презадоволна, дефинитивно вреди за парите. До сега најискористено нешто од авон ни е машинкава.
Некој што ги користи овие бисери од авон, да сподели искуство? и се мислам за нијанса , имам светла кожа но не најсветла. Се мислам за cool нијансата и medium . Исто така ме интересира и за парфемот мислење од некој што го користел?
Јас ја имам лилавата. Слободно земај ја нема да згрешиш. И оваа кампања мислам дека е многу ефтина ако не се лажам 529 денари е.
За бисерите 46292, баш таа нијанса ја користам. И јас немам многу темен тен и ми се таман. За парфемот не сум го користела и искрено не можам да кажам ништо.
46292 ја имам јас. Само што јас имам средно темен тен и испаѓаат портокалови ама ок. Ги мешам со бронзер,нанесувам бронзер па овие по малку од двете и испаѓа ко бронза боја.
Pur Blanca плавиот е океј секојдневно миривче. Убавко мириса, трајноста е 2,3 часа ама па и не е многу скап. А другиов го имам користено само плавиот оригиналот и е преубав и многу траен, овој го немам користено ама сепак мислам дека би бил убав. Поскап е од другиов ама јас би го одбрала него.
Разгледај во онлајн брошурата на Авон. Мислам дека е од тие матот. Ако сакаш ваков сличен имаат течен мат, многу е убав и долготраен. Многу долго време го користев. Слична ако не и иста нијанса е. Некогаш е на акција и под 200 денари, но повеќе време е околу 250 денари мислам. Според мене вреди за парите.
Ги најдов, се работи за овие кармини ама ги нема во каталог... Ќе може да ми кажеш која ваква нијанса од течните си ја користела?
Душо сега барав во каталогот и или сум јас слепа или ги тргнале од продажба. Некој поупатен да каже дали течните мат кармини Mark мислам се викаа се тргнати од продажба? Бидејќи неможам да ги најдам, еве мат кармин којшто не е течен, ако тоа не ти е проблем. Ги имам и овие користено и убави се. Гледам има нијанса како што ти треба(20396 мислам дека е слична како што бараш). Најдов некои други течни кармини ама со овие немам искуство, ги немам пробано.