Овие од втората слика мат течни се закон и се на линијата Power stay, според мене многу подобри oд Mark. Јас го користам Non stop nude, значи се шминкам кај 11 денски, до вечерта кога ќе се приберам околу 10 карминит буквално не е мрднат. Дефинитивно вреди да се пробаат. Од тие Nude линија што се водат, не ги барајте да бидат во каталог така како на слика, скоро секогаш кај што се мат обичните кармини гледајте по имињата некогаш пуштаат по некој и од нив. Мој предлог од тие French toast преубава нијанса.
Јас сум ја користела. За нешто поситно има ефект, за друго не. Еве нека кажи и некој друг мислење, затоа што јас имам многу специфична кожа и мислам дека дури ни со стискање не излегува ништо, а не пак маска.
Го користев пред 3,4 години сигурно. Јак, траен парфем. Малку може да ти е потежок, зависи какви преферираш.
Дали некоја девојка го користела да каже каков е? Гледам во новиот каталог е доста намален а има и какао нота
Non stop nude е преубава нијанса баш ќе го пробам периодов иако е малку поскап од другите. Јас го имам користено. Океј е ама не ми беше нешто нај нај. Ако е на некоја акција до 350-400 денари, повеќе не би дала за него. На саат, два ќе треба да се прскаш.
Здраво девојки, Ве молам за искуство со парфемите на Авон. Гледам имаат голем избор, но до сега не сум користела. Сакам да биде поотраен да не морам за 2-3ч. да се прскам пак. Благодарам
Мојот омилен. Ова ми е најефтиниот парфем во животот и дефинитивно повреден од многу поскапи парфеми.
Мене кремава ми е откритие на годинава. Одлична е! Навистина не очекував таков смирувачки ефект од само едно мачкање. Да бидам искрена, всушност немав никакви очекувања, ептен бев скептик, мислев ќе стигне најобична крема ама ај да видам што е фамата околу кремите со канабис Што да ви кажам друго освен дека кремава порамнува брчки Исто, што мене ми е многу битно- не ме пече на очи и не ме расплакува, ко 95% од останатите креми. Од што бев задоволна, од следниот каталог ја порачав целата колекција ама уште не сум ги пробала млекото за чистење лице и кремата за раце, се надевам дека и тие ќе се покажат како солидни.