Убава е, е сега зависи која цена е моментално. Јас ја начекав за некои 250 ден. на попуст и така ја испробав. Инаку по редовна цена мислам дека е многу поскапа. Ова е единствената маскара од Авон која ми се допаднала а сите ги имам испробано. Ако сакаш можам да ти препорачам друга маскара од која сум задоволна со пристапна цена ама не од Авон?
Додека сме кај luxe, дали сте ја пробале нивната течна пудра и како сте задоволни со трајноста и покривноста?
Zdravo moze nekoj predstavnik na Avon da objasni sto se desava so katalozite, sekoja nedela nov?? Pozz
Како мислиш секоја недела нов? Го гледаш online? Ако е така не е нов каталог, туку дополнителни online понуди во брошурата, понатаму каталогот си е ист.
Da na internet go gledam, nisto ne mi e jasno pojma nemam Avon go izgubi ona sto bese porano, moe mislenje pozz
Тоа се понуди со кои го дополнуваат каталогот, но се достапни само Online, малку е збунувачки знам, но искрено се во последно време функционира дигитално, па мораат и тие да го следат тој тренд.
Така-така е. Не ми беше нешто посебна, средна покривна моќ има. Кога ја користев, лицето не ми беше чисто, во таков период се погоди кога ми е вознемирено да ја користам и не ми покриваше многу. Да ми беше чисто, верувам ќе ми се допаднеше повеќе.
Da ima dobri ponudi se soglasuvam i imam dosta kozmetika od Avon, pred nekolku godini i jas rabotev so Avon zadovolna bev, i see sto e novo e ubavo i jas toa go podrzuvam, ali nesto ne im e vo red do katalozite, negde procitav katalozite kje im traat po 1 mesec, a ne 3 nedeli kako do sega?
Точно, од нареден каталог ќе бидат еден месец, а не 3 недели како до сега. Што мислиш дека не е во ред?