Поскапите парфеми(TTA, Rare Gold, Rare Perls, Incandresse- може им се погрешно напишани имињава, не се сеќавам точно ), само што многу долго редовно ги користев и ми се здосадија сите. Исто така и Mark мат течните кармини им се убави и трајни. Задоволна сум и од четките за шминкање. Имам порачано сет од 4 розови четки (1 поголема за лице и 3 мали за сенка за очи) и пред некое време имаа шарени виножито четки за шминкање. Сеуште ги користам, квалитетни испаднаа. Геловите за туширање им ги обожавам редовно ги користам нив. Накит имам порачувано поприлично многу, убав им е, нежен, елегантен, само треба да се внимава да не се топи со вода или испотена да се носи бидејќи веднаш потемнува. Чанти неколку имам и задоволна сум, квалитетни се. Исто и кожно ранче, го утепав од носење уште е како ново. И така..имам повеќе најдобри производи јас.
И јас го имам користено, јак е, зимски. Мене лично не ми се допаѓаше многу, повеќе ме потсеќаше на теткински мирис нз...
Леле да. Одвратен е. Еднаш се зезнав и сама си го купив, следен пат поклон ми го донесоа, кога го видов ми се слоши. Освежувач за тоалет го користев. Пребабински и никаков мирис.
Rare Pearls навистина многу појако мириса од Rare Gold. Мене лично многу повеќе ми се допаѓа Rare Gold. Го имам пробано и виолетовиот Rare Amethust мислам се викаше, одвратен ми беше, големо разочарување а очекував да бидам задоволна зошто Rare Gold потрошив неколку шишенца.