Баш пред да ти пишам,и го пратив на една девојка што ми нарачува,оди на фб,има на страниците од зоните слики
Дали се испаќа да се зачлениш во авон за свои потреби? И дали константно мора секој месец да правиш нарачка?
Искрено според мене не се исплаќа за свои потреби, затоа што треба да имаш над 1500 денари за да пуштиш нарачка, инаку не мора да правиш секој месец
Здраво,се исплаќа бидејќи добиваш попуст,плус подароци,минимална нарачка е 1200 денари и на неа има попуст,не мора да се праќа нарачка секоја кампања,за повеќе инфо пишете ми во порака
Од лично искуство, зависи колку нарачуваш. За попуст треба големи нарачки. Јас се зафркнав што се зачленав за свои потреби, многу пари почнав да трошам. Имам залихи за скоро цела година.
Слично мириса како обичниот имари, мене ми се допаѓа, дури и повеќе од претходните парфеми што ги пушти. Мирисот е нешто измеѓу сладуњаво и цветно. И трае.
Дали Attraction One црниот е машки парфем? Во каталогот не пишуваше for him, а сега на колекцијата бел и црн пишува for her & him. Просветлете ме ве молам.
Го користев Eve Elegance, преубав нежен мирис има, зелениот е малку поштар, меѓу овие два би го одбрала првиот.