Леле да, има логика. Се збунав кога прочитав така на кутијата, мислев белиот е женски, црниот машки. А нели обично во каталогот каде не пишува се женски, а кај машките пишува ЗА НЕГО. Фала ти многу!!
Јас го имам користено белиот Attraction One Fresh преубав е, ама не можам да замислам машко да се мириса со тој парфем, премногу ми е некако женски, иначе да пишува дека се unisex.
Секако за мене ги нарачав двата. Тука некој претходно ми ги препорача и си реков да ги пробам. Инаку сум презадоволна од TTA Today парфемот.
Today e потежок, повеќе е зимски барем за мој вкус, овој белиот Attraction One Fresh е онака нежен повеќе летен пролетен.
Бидејќи имам залиха од парфеми моментално (решив да пробам повеќе) ќе го дотрошам Today сега, па потоа Attraction One. Исто така ги нарачав оние малечките по 30ml Turkish Rose и уште еден, не знам точно како се викаа. Општо парфемите на Авон убаво мирисаат, ама не траат долго. Тоа е единствениот минус.
Од тие малечките по 30ml искрено не сум користела до сега. За трајност најзадоволна сум од Eve Confidence, Her Story i Attraction. Чекам да кажеш мислење за тие малите од 30ml.
Ја има некој користено кремава за лице и како сте задоволни? И ако ја има некој моментално, ако може да ми ја сликне декларацијата со состојки.
Ги имам пилинг-маската и гелот од истата колекција. Гелот онака, но општо не ми оставиле некој голем впечаток. Маската е фрлени пари. Не знам каков би бил кремот, нека каже некој што го користел.
Оф. Ме привлече бидејќи е со алое и е хидрирачки. Се мислев меѓу овој и тој од авокадо. Ништо, ќе размислам.
Да ти кажам мене сите креми од овие не ми се допаѓаат, и за лице, раце и лосионите за тело. Многу ми тежат и не ми дише кожата. Плус по грешка неколку пати кога користев од кремот за раце случајно ќе се допрев до окото и ќе почнеше да ме пече.