Јас имам користено поодамна и колку што се сеќавам немав некои несакани ефекти. Лосионите пак мене ми се допаѓаа, посебно од кокос и какао, за сува кожа ми беа супер. Ајде ќе видам, фала ти сепак.
Од какао се одлични! Путерот за тело, кремот за раце и лабелото сум ги пробала. Имаш и крем за лице од нив.
Јас само лосионот го имам пробано и ми беше супер . Како крем за лице посебно не видов од него, само како повеќенаменски за тело, лице и раце. Е сега не знам дали има некоја разлика меѓу повеќенаменскиот и тој само за лице. По некоја логика тоа што го ставаме на тело не ми се става на лице, иако е повеќенаменски, ама па може и нема врска.
Има и посебен само за лице, но мислам дека нема во сегашниот каталог. Имам сретнато во претходните каталози. Инаку да, тој повеќенаменскиот не е баш добар за лице.
Воопшто не се лоши лосионите avon care, мене ми се супер, и повеќенаменските креми се убави, а и кремите за раце, јас сум многу задоволна. Од кремите за лице ја имам пробано само од какао.
Геловите за туширање на Авон ми се чини дека некако не одмиваат, мирисаат моментално и толку. Има некој/а гел за дезинфекција на раце? СТРАШНО горчи! Цигара кога ќе запалам - ми горче во устата, до толку! А има некој што забележал кивавица после прскање со дезодорансите нивни? Шо знам... Во последно време некако ми се чини дека све е само маркетинг, слабоефективно. Може грешам, може не се согласуваат со мене повеќето, океј е, само што - јас имам вакво мислење сега.
Секој има свое искуство и тоа е нормално. Геловите мирисаат преубаво и едноставно уживам додека се туширам. За измивање треба повеќе да триеш. Дезинфекциското нивно ми е омилено, многу убаво ми мириса. Не сум осетила горчливост ама па и не сум ја допирала устата. Дезодорансите не сум им ги пробала. Сепак како што си кажа, се' е бизнис.
Според мене козметиката на авон за тие цени вреди. Конкретно за геловите за туширање од кога сум зачленета во авон немам сменето други гелови за туширање, преубаво мирисаат и не ја сушат кожата. Имам користено доста нивни производи и сум задоволна, не ми се допаѓаат масакарите тие со подебели тубичиња, течните пудри исто така, за таа цена може да се најдат подобри пудри и бб кремите.
Јас овој го користам неколку месеци. Убаво хидрира а не е многу скап. Ги имам користено и на биотен кремите.
Не мора да фрлаш пари. Стави си кокосово масло на рацете и ракавици и преспиј така. Можеш и пилингг со масло и шеќер и некоја хидрататна крема.
Женски, што направија со нарачување од Авон? Вчера отворив онлајн, регистрирана сум и порачувам за себеси одвреме навреме. Оддамна не сум порачувала ништо, се логирав, разгледав, штиклирав неколку работи и оддеднаш на продолжи демек порачката ми испратена, ќе ме контактирал претставникот како да ми се испорачи. Јас во чудо, не било така порано. Можев да ја прегледам убаво, со нето цена, да видам има ли на залиха, да се предомислам ако не па. Никаде не ми пишува порачката, кој ќе ме контактира, како, кога, зошто не можам да видам порачката. Знаете ли нешто повеќе?
Од Авон повеќе ништо не нарачувам , имам многу осетлива кожа и кремите за тело кога ќе ставам ми се иритира кожата , геловите за туширање предобро мирисаат ама имам чувство како да не измиваат убаво . Порано постојано нарачував од Авон , но сега како да имаат работите полош квалитет.