Како се користи маскава за лице знае ли некој? И серумов за коса не можам да го најдам во новиот каталог, а и шифрата веќе не постои да не знае некој случајно веќе да не не се произведува или некое ново пакување да не има зашто видов на некои производи им ги смениле пакувањата? Баш е добар серумов штета ако веќе го нема.....
Маската нанесуваш рамномерно, оставаш да се исуши и лупиш. Серумот има сменета амбалажа, 29215 е шифрата, на страна 43 во априлската брошура.
феминки овој производ е од новиот каталог односно за Мај месец, сакам да го порачам но.. не знам фали се нанесува на сува или мокра коса?
Девојки јас случајно го разлистував каталогот и ставив продукт во кошничка. Без регистрација,без ништо ги следев чекорите и на крајот ми покажа “ Ви благодариме порачката е испратена до вашиот претставник”. Ништо не ми е јасно...
Сте гледале линк од персонализирана брошура на некој претставник и кај него сте ја испратиле вашата нарачка Повели
Нема податоци,бидејќи секој претставник си има своја перонализирана брошура,и ти ја праќа тебе во порака/ја објавува на својот профил,и кој сака да нарача од кај тој претставник може и на овој начин да го стори тоа,као демек полесен начин на собирање порачки...
Ама јас гледав директно на сајтот на авон и сама го отворив,никој не ми пратил во порака линк. Не ме разбираш изгледа… Нема везе
Zdravo cim si gledala na stranata na avon mozno e da se vo kosnicka, inaku za sekoja naracka treba sms da ti stigne i mail, taka da mozno e samo sistemski nesto da e od nivna strana... Nisto strasno ne... Po
Абе не се регистрирав воопшто,само имаше додај во кошничка и од таму стиснав следно и испрати на претставник , не знам како ќе ме контактираат кога немаат никакви податоци за мене.