Kremite imaat odredeno za koja vozrast se.Crvenata i belata krema se nad 35+ i pomagaat protiv brcki,go udvojuvaat nivoto na kolagen i imaat vidliv efekt protiv stareenje. Ovie drugite so zlatna boja se nad 45+ ,ja zacvrsnuvaat i obnovuvaat kozata. Za serumite spored mene ako gi zemete dnevnata i nokjnata krema so zlatna boja na kutivceto togas ke vi odgovara podmladuvackiot serum za lice (so portokalovo),dokolku se odlucite za dnevniot i nokjniot krem so crveno i belo kutivce togas drugiot izmaznuvacki serum protiv brcki
Kako pretstavnik vo Avon bi sakala da znam od koj proizvodi ste zadovolni, sto koristite najcesto, a sto ne bi poracale povtorno?
Бев членка на Авон пред 10тина години ама сега не знам како да си го вратам акаунтот. Па се мислам дали да пробам наново да се зачленам. Дали би ми се исплатило да си порачувам за себе си доколу правам нарачки секој месец по 1000 ден? Направив нарачка од над 2000 ден и гледам претставничката ми ставила и една ваква тоалетна вода а јас не сум ја нарачала. Дали знаат да подарат или е по грешка? Ја прашав вика не знам само за тебе правев нарачка. Се што стигна ти дадов...
Не. Се случува во тек на една кампања да имаат 2 (можда и повеќе, не знам баш сигурно) различни понуди за плаќање при достава над 2000 денари. Мене ми е прејако тоа што постепено го подигаат прагот: јас кога порачував првпат, беше над 1500 денари. Качија над 1800 и постепено дојдоа до над 2000 денари. Кога некој прави нарачка која не е само со производи лични, туку за други клиенти - океј, се исплаќа, пошто секако е бесплатен производот, каков-таков. Ама, ако немаш нарачки и треба да докупиш нешто за, да речеме, 500-600 денари или повеќе, сметам дека не се исплаќа. Генерално испраќаат некои крш производи кои не им се трошат. Барем јас таков впечаток имам. Све е тоа маркетинг трикови... П.С. Можда менаџерите знаат што ќе има следен месец како бонус.