Се регистрирав и ја добив оваа оорака. Пред да прифатам сакам да знам дали ова некако ме обврзува со Авон, во смисла да ми се јавуваат за промоции, да морам да правам нарачки и сл? Бидејќи сакам само онлајн да нарачувам без никакви обврски .
Извини што ти упаѓам, јас ја имам користено и не ми се допадна, не многу покривна и ептен ми го сушеше лицето. Би ти ја препорачала 8 часовната со црвено капаче ако ја има уште. Ем покрива ем трае и е мат лицето цел ден.
Iskustvo so ovie gelovi me interesira, dali se hidratantni, i koj ima podobar miris potocno za ovoj malina i kasis i kalinka i frezija?
Имав нарачка која ми пристигна вчера и ја платив веднаш. Сега гледам дека ми стои како неплатен износ. Дали треба да се јавам некаде или ќе се среди тоа?
Здравоо, да ве прашам околу заостанатиот долг кој ми го пишува.. Платено ми е уште пред 7 месеци а сеуште си стои истото... Ќе може ли некој да ми објасни?
Лилаковиот Far Away Rebel многу е убав и траен, а Incandenssence нежен е убаво мириса ама не е траен.