Од течната пудра, сенките, маскарата на LUXE сум презадоволна. Порано беа многу поскапи, а сега гледам цените им се многу достапни и пристојни. Следно, сакам да го пробам коректорот исто од LUXE. Ваше мислење за него ??
Licno nikakvo pozitivno mislenje nemam kaj mene bese dzabe trosenje pari em ni da frlas ni da drzis bez efekt Ti preporacuvam https://instagram.com/allga_san?utm_medium=copy_link vakov da si probas ima po aptekine da ne te izlazam okolu 300 350 moze i sega deka se e poskapo i 400 da e neznam
Јас ја имам. Не е лоша, го чисти лицето и и го прави понежно, но не ми е нешто посебно искрено. Јас не би ја купила повторно.
Нема нешто такво во овој каталог... EDIT: Во следниот (декемвриски) ќе има еден лосион од ванила, околу 150 денари мислам беше.
Може ли да ми кажеш дали во декемврискиот ќе го има парфемот Eve Confidence жолтиот од 100мл и по која цена? Многу би била благодарна!
Комплет парфем 50мл и лосион за тело = 659 денари. Мини-спреј 10мл = 139 денари Парфем 100мл = 979 денари
Ќе може некој да ми каже дали во декемвриското издание ќе го има парфемот celebre и pur Bianca (розевиот)? И колку пари се? Фала ви
Ве молам за одговор. Нарачав сунѓер со активен јаглен ама не пишува како се употребува? Како се дезинфицира итн.
женски ако сака некој да пазарува онлајн нека ми пише во порака без да мора да е претставник ако направете 1200 денара ке имате попуст и плус некој поклон, ке стаса на ваа домашна адреса, заинтересирани чекам порака..
Дали парфемот Eve Duet (ако вака се пишува се уште го има во Авон)? Пола жолто пола виолетово шише. Во изминатите неколку каталози го неам видено. На страната на Авон видов опција за пријавување за онлајн купување. Ова значи дека би можела да нарачувам за мене или некој близок без да барам претставник??
Здраво девојки, Сте ја користеле ли линијата на Авон Distilery или некој од овие прозиводи да споделете впечатоци. Дали навистина вредат за таа цена?